Ελένη Μενεγάκη: Λίγοι το γνωρίζουν - Με τι ασχολείται ο σύζυγός της μητέρας της Ζέτας, Στέλιος Μισόκαλος

Δεν σας πάει ο νους

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα από τα πρόσωπα που δεν έχει σταματήσει να απασχολεί στην εγχώρια showbiz. Ωστόσο, η γνσωτή παρουσιάστρια όπου αναμένεται να κάνει σήμερα (5/9) πρεμιέρα στο MEGA έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Βέβαια, αυτό που γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι το γεγονός πως η Ελένη Μενεγάκη σε ηλικία μόλις 2,5 ετών έχασε τον πατέρα της. Μάλιστα, σε παλιότερη συνέντευξη που έχει παραχωρήσει η ίδια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως ήταν άρρωστος με αποτέλεσμα να έχει ελάχιστες εικόνες από εκείνον στο κρεβάτι.

Expand player

Συγκεκριμένα είχε πει: «Θα σου πω κάτι που πολλή μεγάλη το κατάλαβα. Με ρώταγαν όταν ήμουν 25 χρονών και συζητάγαμε, ότι "ο μπαμπάς σου που έχει πεθάνει σου έλειψε; Αισθάνθηκες αυτή την απουσία;" Τους είχα πει σε πρώτο επίπεδο: “Πως θα σου λείψει κάποιος, αν δεν τον έχεις ζήσει”. Εγώ τον είχα χάσει 2,5 ετών».

Από την άλλη, η αγαπημένη της μητέρα λίγα χρόνια αργότερα έφτιαξε ξανά τη ζωή της. Παντρεύτηκε τον Στέλιο Μισόκαλο και απέκτησε τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο.

Με τι ασχολείται ο πατριός της Ελένης Μενεγάκη

Ο πατριός της Ελένης, Στέλιος Μισόκαλος, έχει δύο ταλέντα που συνδέονται μεταξύ τους. Αυτά δεν είναι άλλα από τη μουσική και το τραγούδι.

Ο κύριος Στέλιος, λατρεύει το τραγούδι και διατηρεί το δικό του κανάλι στο Youtube, όπου δημοσιεύει βίντεο του να τραγουδάει.

Εξωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO

Τα παράτησε όλα - Με τι ασχολείται σήμερα ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μεγάλη αδυναμία στον μικρό της ετεροθαλή αδελφό, Θοδωρή Μισόκαλο, με τον οποίο έχει 17 χρόνια διαφορά. Ο αδελφός της λατρεύει τα ανίψια του, Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει μαζί τους στον φωτογραφικό φακό.

Ο ίδιος έχει σπουδάσει στο Λονδίνο και την Κύπρο Νομική με εξειδίκευση στα ναυτιλιακά. Παλιότερα, είχε δουλέψει ένα διάστημα σε δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι ως ασκούμενος, αλλά τελικά...διαβάστε στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανέμελοι πάνω στο χλιδάτο σκάφος τους - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Μενεγάκη με τον Ματέο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια

Ούτε ο Ματέο ούτε ο αδερφός του, ούτε και η Μενεγάκη - Ποιος θα κληρονομήσει 30.000.000 από την περιουσία της Λιλίκας Παντζοπούλου