Survivor 2: O Τούρκος παραγωγός φέρνει στην Ελλάδα το πιο σκληρό αγώνισμα; Η τελική μάχη που έχει φέρει τους πιο πολλούς τραυματισμούς!

To Survivor 2 είναι σίγουρα το πιο πετυχημένο πρόγραμμα της σεζόν! Τα νούμερα σαρώνουν και αν και πολλοί έλεγαν ότι δεν θα έχει την ίδια επιτυχία με το πρώτο κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού! Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί που όσοι ξέρουν καλά τονίζουν ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη!

Μετά τις απανωτές αποχωρήσεις παικτών που είχαν ενδιαφέρον όπως η Σπυροπούλου, η Iron Barbie ή ακόμα και ο Τεό που... λατρεύαμε να μισούμε ψάχνει τρόπο για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού! Ο επόμενος τρόπος λοιπόν αφού οι παίκτες είναι αδιάφοροι είναι τα αγωνίσματα! Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Εμείς στο Youweekly.gr βρήκαμε ένα αγώνισμα που έχει γράψει ιστορία στο Survivor! Το όλο ζήτημα έχει τεράστιο ενδιαφέρον και για το στήσιμο του αγωνίσματος αλλά και για το πότε θα το εντάξει στο παιχνίδι!

Ο λόγος για μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχουν δει ποτέ οι φανατικοί του Survivor παγκοσμίως αφού το συγκεκριμένο αγώνισμα είναι στην λίστα με τα πιο σκληρά και τα πιο επικίνδυνα όλων των εποχών και σεζόν του παιχνιδιού! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Όπως ξέρετε το παιχνίδι τελειώνει τον Ιούλιο και μέχρι τότε τα αγωνίσματα όλο και θα δυσκολεύουν!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor: Κι άλλη οικειοθελής αποχώρηση - βόμβα; Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαβορί του ριάλιτι!

Και πάμε τώρα στο αγώνισμα: Ο λόγος για την επονομαζόμενη βουτιά από βράχο η οποία αν και σας ακούγεται απλή κρύβει μυστικά, παγίδες και κινδύνους που μπορεί να... αποβούν μοιραίοι! Το στήσιμο έχει ως εξής: Οι παίκτες έπρεπε να πηδήξουν από έναν ψηλό βράχο, να ξεκλειδώσουν ένα κουτί και να το σύρουν μέχρι την ακτή, αφού πρώτα έχουν παλέψει με τα κύματα και τα βράχια! Γιατί χρησιμοποιούμε παρελθοντικό χρόνο; Εδώ έγκειται το στοίχημα του θέματος!

Δείτε ακόμη: Μάκης Αγούδημος: Όταν θεωρούσαν την Ροδάνθη του Survivor εγγονή του εφοπλιστή! Η διάψευση της οικογένειας και το ξέσπασμα!

Η δοκιμασία αυτή υπήρχε στις πρώτες εκδοχές του παιχνιδιού, αλλά στη συνέχεια καταργήθηκε λόγω της επικινδυνότητάς της! Πολλοί τραυματίστηκαν σοβαρά και ένας παίκτης κόντεψε να πνιγεί! Όπως καταλαβαίνετε, το επίπεδο δυσκολίας είναι κατά πολύ παραπάνω από τα πολύ χλιαρά αγωνίσματα που έχουμε δει μέχρι τώρα!

Λέτε να το δούμε ή όχι; Εμείς πάντως αν κρίνουμε από το φετινό επίπεδο δε νομίζουμε..... Ωστόσο το αγώνισμα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον αλλά πράγματι πολύ μα πολύ επικίνδυνο!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό - Survivor: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Κατερίνα Δαλάκα και δεν γνωρίζει κανείς! Οι πόνοι και τα ουρλιαχτά...

Δείτε το βίντεο από το αγώνισμα: