Το άκυρο του ΑΝΤ1 στην Φαίη Σκορδά και η αποθέωση του Λιάγκα! Τι ετοιμάζει το κανάλι;

‘Έκπληξη προκάλεσε σε πολλούς η επιλογή του ΑΝΤ1 να δώσει το πρωτοχρονιάτικο show, που μέχρι πρότινος παρουσίαζαν τα δυνατά χαρτιά του σταθμού, στον Γιώργο Λιάγκα και όχι στην Φαίη Σκορδά που είναι το νούμερο ένα όνομα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Έκπληξη προκάλεσε σε πολλούς όμως όχι σε μένα γιατί η πληροφορία που σας έχω είναι διασταυρωμένη και μου αποκαλύφθηκε μέσα από πηγή του ΑΝΤ1 και θα σας την μεταφέρω μέσα από το blog μου Ταδε Effie και το Youweekly.gr. διαβάστε παρακάτω...

Πως ο Ιβάν Σαββίδης τελείωσε παρουσιάστρια του Ε! Ποια δεν ζήτησε να είναι στην πρώτη συνάντηση του καναλιού…



Ο Λιάγκας με χαρά δέχτηκε την πρόταση του Γιάννη Λάτσιου και η Φαίη Σκορδά αρχικά δυσανασχέτησε όμως στην συνέχεια κατάλαβε πολύ καλά τι έχει στο μυαλό του ο δαιμόνιος Γιάννης.

Ο Γιάννης Λάτσιος λοιπόν έχει ρίξει στο τραπέζι για την παρουσίαση του Dancing with the Stars και το όνομα της Φαίης Σκορδά. Ο ίδιος θεωρεί ότι η Φαίη θα μπορέσει να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της παρουσίασης του show που αγαπήθηκε από το κοινό και δεν θέλει να την «κάψει» στην παρουσίαση του βραδινού εορταστικού της πρωτοχρονιάς.

Αποκλειστικό! Πόσα λεφτά έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής οι παίκτριες του My Style Rocks; Το κλικ με δική σας ευθύνη…

Η ίδια μάλιστα αν και έχει δηλώσει πως δεν θέλει να φύγει από το Πρωινό, σύμφωνα με πληροφορίες μου, σκέφτεται σοβαρά να παρουσιάσει το Dancing αφού είναι ανάμεσα στα πιο επιτυχημένα προγράμματα στην ιστορία του ΑΝΤ1.

Η αλήθεια είναι πως γίνεται πραγματικά σφαγή στο κανάλι για το ποια τελιικά θα παρουσιάσει το show αφου τα ονόματα είναι πολλά και η επιλογή δύσκολη.

Επέστρεψε δυναμικά η Σούλα Γκλάμορους! Η ανάρτηση κόλαφος και τα καρφιά στην Σοφία Λεοντίτση!

Οι πληροφορίες μου λένε επίσης, ότι τα οικονομικά είναι σφιχτά και μια ακόμα κυρία έφαγε άκυρο γιατί ζήτησε πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό ως αμοιβή. Είναι ξανθιά, πολύ αγαπητή στο κοινό και δεν την πιάνει το μάτι σου αφού προς τα έξω η εικόνα της δεν έχει καμία σχέση. Περισσότερα δεν μπορώ να σας αποκαλύψω ακόμα όμως θα επιστρέψω σύντομα.. Μέχρι τότε… κρατάτε μυστικό;