Στο Mega η Μαρία Ηλιάκη; Ποιο είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ στην καριέρα της;

Ο χρόνος πιέζει και η Μαρία Ηλιάκη καλείται να πάρει μια απόφαση. Δεν ξέρει ακόμη τι να κάνει και σκέφτεται ποια θα είναι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα της...

Η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται πολλά χρόνια στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά και δεν έχει κρύψει το παράπονό της απέναντι στον αγαπημένο φίλο και συμπαρουσιαστή της. Όταν ο Μουτσινάς ανέλαβε χρέη κεντρικού παρουσιαστή στον «Πρωινό Καφέ» δεν την πήρε μαζί του, αλλά προτίμησε στη θέση της την Κατερίνα Ζαρίφη. Ακόμα και σήμερα, χρόνια μετά, η Μαρία χαριτολογώντας του... κρατάει μούτρα, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να νιώθει και ευχαριστημένη που έμεινε στην απέξω.

Αυτή την περίοδο τα σενάρια ότι την ερχόμενη σεζόν ο Μουτσινάς θα είναι μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια στην πρωινή ζώνη του Mega δίνουν και παίρνουν. Άραγε τι θα κάνει η Μαρία Ηλιάκη; Θα προτιμήσει να μείνει στον Alpha και να πάρει στις πλάτες της το «Δέστε τους» ή θα προσπαθήσει να ακολουθήσει τον Νίκο στο Μεγάλο Κανάλι; Θα θελήσει να είναι νούμερο ένα ή θα αρκεστεί να γίνει νούμερο τρία πίσω από Ζέτα και Νίκο;

Το δίλημμα είναι μεγάλο και όσο περνάει ο χρόνος εκείνη καλείται να βρει μια λύση στο όλο θέμα. Βέβαια, πολλά θα κριθούν και από τη στάση του Μουτσινά - θα την πάρει μαζί του ή απλώς θα την αφήσει πίσω για δεύτερη φορά... Η Μαρία πιστεύει ότι μπορεί να είναι νούμερο ένα στο «Δέστε τους», αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιες θα είναι οι εξελίξεις. Από την άλλη πλευρά, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της να συνομιλεί με στέλεχος του Mega, μία συνάντηση από την οποία βγήκαν στην επιφάνεια πολλά σενάρια σε ό,τι αφορά τις μελλοντικές της αποφάσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι στιγμής αναμένει στο ακουστικό της και ρίχνει... κλεφτές ματιές στον Νίκο Μουτσινά, περιμένοντας υπομονετικά να δει πως θα ενεργήσει και αυτός με τη σειρά του.

Πηγή: Περιοδικό YES!