Ραγισμένες καρδιές: Χαμός στον γάμο τους! Η δολοφονία, ο θρήνος και το τραγικό τέλος!

Συγκίνηση και πολλά δάκρυα προκάλεσε το επεισόδιο της σειράς «Ραγισμένες καρδιές», στο οποίο η Γκιουλσερέν αφήνει την τελευταία της πνοή λίγο μετά το γάμο της με τον Τζιχάν. Το TV Ζάπινγκ πρώτο σας είχε αποκαλύψει το συγκλονιστικό φινάλε της Γκιουλσερέν -από τον Νοέμβριο του 2015- και τώρα σας το παρουσιάζει καρέ-καρέ.

Οπως σας είχαμε γράψει σε προηγούμενο τεύχος μας, η μέρα του γάμου της Γκιουλσερέν και του Τζιχάν έχει φτάσει και όλοι είναι ενθουσιασμένοι που επιτέλους το ζευγάρι θα ενώσει τις ζωές του με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ομως, κάποιος έχει άλλα σχέδια... Ο Χαρούν, μετά τα λόγια της Ντιλαρά, που του είχε πει: «Ετσι όπως μου φέρθηκες κατάλαβα πόσο πολύ αγαπάω τον Τζιχάν», προκειμένου να εκδικηθεί τον επιχειρηματία και αντίζηλό του βάζει πληρωμένο δολοφόνο για να τον σκοτώσει. Οταν όμως μαθαίνει πως εκείνος δεν έχει σκοπό να τα ξαναβρεί με την Ντιλαρά, αλλά αντιθέτως παντρεύεται με την Γκιουλσερέν, τρέχει να προλάβει τα χειρότερα. Ο γάμος πραγματοποιείται και όλοι είναι ευτυχισμένοι. Ωστόσο, ένας ακόμη άνθρωπος εμφανίζεται στο χώρο κρατώντας όπλο και αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην της Ζεϊνέπ, της νυν κοπέλας του Οζάν. Η Γκιουλσερέν για να τον σώσει μπαίνει μπροστά και τρώει τη σφαίρα. Η γυναίκα σωριάζεται στο έδαφος και όλοι τρέχουν πάνω της. Εκείνη τους αποχαιρετάει και αφήνει την τελευταία της πνοή. Ο Χαρούν φεύγει από το χώρο νιώθοντας τύψεις για ό,τι έκανε, χωρίς να γνωρίζει ακόμα ότι τη δολοφονία δεν τη διέπραξε ο άντρας που εκείνος πλήρωσε.

Σούπερ εξέλιξη στο Μπρούσκο: «Εγώ θα σκοτώσω τον Διαμαντή!» – Η οργή της Aναστασίας!

Η Ζεϊνέπ νιώθει τύψεις για ό,τι συνέβη και προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη από τον Τζιχάν, αλλά εκείνος τη διώχνει. Αργότερα η οικογένεια επιστρέφει στο σπίτι. Η Χαζάλ βγαίνει στον κήπο και ξεσπάει φωνάζοντας «μαμά», ενώ η Ντιλαρά προσπαθεί να τη συνεφέρει. Ο Οζάν επιστρέφει κι εκείνος στο σπίτι και λέει στον πατέρα του: «Ειλικρινά λυπάμαι για ό,τι έγινε», όμως ο Τζιχάν φεύγει χωρίς να του μιλήσει. Η Τζανσού πάει στο δωμάτιο της Χαζάλ και της λέει: «Ηταν και δική μου μητέρα», με τη Χαζάλ να της απαντάει: «Οχι, η δική σου μητέρα είναι στο σαλόνι». Ο Τζιχάν φεύγει το βράδυ και πάει στο νεκροτομείο να αποχαιρετίσει την αγαπημένη του. Εκεί φτάνει και ο Οζκάν σοκαρισμένος από τα νέα που έμαθε από την Κεριμάν. Οι δύο άντρες αγκαλιάζονται και κλαίνε. Την επόμενη μέρα πραγματοποιείται η κηδεία της Γκιουλσερέν και όλοι είναι συγκλονισμένοι από τον πρόωρο χαμό της. Η Χαζάλ δεν αντέχει και πέφτει πάνω στο χώμα προσπαθώντας να το σκάψει φωνάζοντας: «Μαμά! Μη μ’ αφήνεις! Μαμά». Μία εβδομάδα αργότερα πραγματοποιείται η δίκη για τη δολοφονία της Γκιουλσερέν και ο ένοχος, που συνελήφθη την ίδια μέρα της δολοφονίας, μπαίνει φυλακή. Ωστόσο, ο πατέρας του είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τον Τζιχάν. Η Ζεϊνέπ αποφασίζει να μετακομίσει, ενώ ο Οζάν μάταια προσπαθεί να της μιλήσει. Η Χαζάλ έχει πέσει σε κατάθλιψη και η Ντιλαρά προτείνει να την πάνε σε ψυχολόγο. Ο Οζάν κρυφακούει μια συζήτηση της Ντιλαρά με τον Τζιχάν και εκείνη λέει πως θα πάει στο γιατρό. Ο Οζάν με την Τζανσού την ακολουθούν και σοκαρισμένοι ανακαλύπτουν πως η μητέρα τους είναι έγκυος.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδω.

Δείτε ακόμη: Ραγισμένες Καρδιές: Τα 10 νέα επεισόδια του Β’ κύκλου – Εμείς συνεχίζουμε την σειρά!

TAGS