9 Μήνες: Η Κρίστη πέφτει θύμα βιασμού από τον...

Η Κρίστη αλλάζει άρδην χαρακτήρα μετά και την τελευταία αποκάλυψη πως ο Τζόνυ την κορόιδεψε. Κάθε βράδυ βγαίνει, ξενυχτάει και πίνει. Στα επόμενα επεισόδια θα δείτε μια «αλλιώτικη» Κρίστη, κάτι όμως που θα τη βάλει σε μεγάλους μπελάδες. Το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει καρέ-καρέ το βιασμό της Κρίστης από δύο νεαρούς! Πηγή μας αυτή την φορα είναι το περιοδικό "TiVi Σίριαλ"...

Από την Τίνα Μεσσαροούλου

Από τη μέρα που η Κρίστη έμαθε πως ο Τζόνυ την παντρεύτηκε γιατί τον πλήρωσε η Χαρά και όχι επειδή πραγματικά την ερωτεύτηκε, είναι αποφασισμένη να κάνει από εδώ και στο εξής τη ζωή της χωρίς να λογαριάζει τίποτα. Κάθε βράδυ βγαίνει, ξενυχτάει, πίνει και συναναστρέφεται με διαφορετικούς άντρες. Από την άλλη, η Αννα είναι σε κατάσταση απελπισίας και πλέον ανοιχτά αμφιταλαντεύεται αν πρέπει ή όχι να της πει πως το μωρό της ζει! Ενα βράδυ η Κρίστη ετοιμάζεται να βγει και η Αννα για ακόμα μία φορά εκφράζει την ανησυχία της. «Να κάθομαι σπίτι και να περιμένω να μου χτυπήσει την πόρτα το καλό το παλικάρι; Να με γεμίσει υποσχέσεις για να με πουλήσει μετά; Πάνω που πίστευα πως η ζωή μου πάει επιτέλους να αλλάξει, έφαγα το χαστούκι μου και ηρέμησα», λέει η κοπέλα και η Αννα της απαντά: «Δεν είσαι εσύ η Κρίστη που ξέρω». Ομως η κοπέλα επιμένει: «Το πολύ-πολύ να φάω τα μούτρα μου πάλι. Από την εφηβεία μου, γέρασα απότομα! Λάθος ζωή έκανα. Από εδώ κι εμπρός θα κάνω ό,τι μ’ ευχαριστεί!», λέει η Κρίστη και φεύγει. Αργότερα βρίσκεται στο μπαρ που συχνάζει και έχει ήδη μεθύσει, όταν δύο νεαροί που την έχουν δει από πριν, την πλησιάζουν για να τη φλερτάρουν. «Να σε κεράσουμε κάτι;», λέει ο ένας από αυτούς και η Κρίστη βαριά απαντάει: «Πίνω». «Τώρα γιατί δεν μας καταδέχεσαι; Δεν θες παρέα;», ρωτάει ο άλλος νεαρός και η Κρίστη εκνευρισμένη τους λέει: «Αν ήθελα παρέα θα την είχα!

Πηγαίνετε να την "πέσετε" σε καμιά άλλη. Εγώ γουστάρω να είμαι μόνη μου», λέει εκείνη και οι δύο άνδρες απομακρύνονται. Στο μεταξύ, ο μπάρμαν που είναι φίλος του Τζόνυ, του τηλεφωνεί και τον ενημερώνει πως η Κρίστη πάλι έχει ξεφύγει με το ποτό. Μετά από αρκετή ώρα η Κρίστη φεύγει από το μπαρ, χωρίς να ξέρει ότι οι δύο άντρες που απέρριψε την ακολουθούν. Παράλληλα, ο Τζόνυ φτάνει στο μαγαζί και την ψάχνει, αλλά μάταια. Οι δύο νεαροί πλησιάζουν την Κρίστη: «Δεν ήθελες να μας μιλήσεις, τώρα θα σε κάνουμε να βογκήξεις». Η Κρίστη τρομοκρατείται. Προσπαθεί να τους απωθήσει αλλά δεν τα καταφέρνει. Τη ρίχνουν στο έδαφος, της σκίζουν τα ρούχα κι εκείνη ουρλιάζει να την αφήσουν. «Δεν είναι σωστό να "ανάβεις” τους άντρες και μετά να τους αφήνεις στα κρύα του λουτρού. Γι’ αυτό θα τιμωρηθείς», λέει ο ένας από αυτούς. Στιγμές λίγο πριν γίνει το μοιραίο, εμφανίζεται τρέχοντας ο Τζόνυ και τους διώχνει, φωνάζοντας στην Κρίστη: «Φύγε, γρήγορα!». Εκείνος παλεύει μαζί τους, μέχρι που οι σειρήνες της αστυνομίας ακούγονται και τρέπονται σε φυγή! Η Κρίστη επιστρέφει σπίτι με σκισμένα ρούχα και η Αννα ανησυχεί που τη βλέπει έτσι και παίρνει την απόφαση να της πει επιτέλους την αλήθεια για το μωρό της!

Για περισσότερα τηλεοπτικά νέα πατήστε ΕΔΩ.

Παράνομοι έρωτες στο Μπρούσκο: Νέα γυναίκα στη ζωή του Ματθαίου – Ράκος η Αναστασία!



Αυτοκτονία σοκ στα Δίδυμα Φεγγάρια! Καρέ-καρέ οι τελευταίες στιγμές της Ελισάβετ!



Τα νούμερα τηλεθέασης μίλησαν! Άσχημα νέα για την Μενεγάκη – Αρχίζει να την απορρίπτει το κοινό!

TAGS