Τσολάκη και Γκουντάρας στα μαχαίρια! Χαμός πίσω από τις κάμερες για την τηλεθέαση!

Τι συμβαίνει με τα νούμερα τηλεθέασης για Τσολάκη και Γκουντάρα;

Όπου φτωχός και μοίρα του λέει ο λαός.

Και η πραγματικότητα είναι ότι όταν κάτι δεν πάει καλά όλοι τσακώνονται με όλους υπάρχει γκρίνια, κατήφεια, νεύρα και πάει λέγοντας. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Το "Τι λέει" με την Ελένη Τσολάκη, πάει απ’ το κακό στο χειρότερο! Χθες στο δυναμικό κοινό έκανε 9,8%. Αυτό είναι το λιγότερο το χειρότερο της ιστορίας είναι ότι αρχίσανε να πλακώνονται μεταξύ τους στο πάνελ που να σημειώσουμε όλο το πάνελ είναι επιλογή της Ελένης.

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Σε ομηρία και απελπιστική κατάσταση!

Εχθές μάλιστα στον αέρα της εκπομπής αυτή η ένταση φάνηκε όταν η Ελένη Τσολάκη έριξε ένα δολοφονικό βλέμμα στον κακομοίρη τον Γκουντάρα, ο οποίος έμεινε κάγκελο!

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Η Σκορδά συνεχίζει να τρώει ξύλο από την Τσιμτσιλή; Ο «βρώμικος» ρόλος της Καραβάτου!

Μαθαίνω τώρα στο παρασκήνιο ότι ακριβώς για τα νούμερα τηλεθέασης έχει αρχίσει να τα ρίχνει ο ένας στον άλλον. Η Ελένη Τσολάκη υποστηρίζει ότι η ομάδα της δεν τραβάει, δεν τα λέει καλά, δεν παίζει μπάλα και από την άλλη τα παιδιά της ομάδας της κατηγορούν την Ελένη Τσολάκη ότι παρεμβαίνει στην αρχισυνταξία της εκπομπής επιλέγοντας θέματα που έχουν παιχτεί σε άλλες εκπομπές, που ξεκίνησαν νωρίτερα από το "Τι λέει"! Αυτή ιστορία προφανώς και θα έχει συνέχεια. Αν δεν πλακωθούμε στον αέρα της εκπομπής σίγουρα θα πλακωθούν πίσω από τις κάμερες.