Τηλεθέαση: Συγκλονιστικές ανατροπές! Σφαγή με Παπαδάκη, Σκορδά, Καινούργιου, Τσολάκη, Νomads!

Ποιους τσάκισαν τα νούμερα και ποιοι γελάνε;

Ανατροπές απίθανες φέρνει το νέο πρόγραμμα του Οpen στους πίνακες τηλεθέασης!


Μπορεί το κανάλι αν μη τσιμπάει σε νούμερα, αλλά ακόμα και αυτό το 5% που μαζεύει είναι ικανό να φέρει τα πάνω κάτω! Διαβάστε παρακάτω...

Expand player


Πάμε λοιπόν να δούμε τα νούμερα στο δυναμικό κοινό της χθεσινής ημέρας:

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Ματσούκα: Δηλώσεις φωτιά για τον γάμο! «Θα παντρευόμουν μόνο εάν...»


Νωρίς το πρωί
Το Καλημέρα Ελλάδα με τον Παπαδάκη 15,8 ,Το Σήμερα με Οικονόμου - Ανασταοπούλου 23,7! Τεράστια η διαφορά των δύο εκπομπών με το Παπαδάκη μεγάλο χαμένο!


Πρωινά lifestyle
Το Πρωινό με τη Σκορδά 15,8%, Στη Φωλιά των Κου Κου με Καραβάτου - Κατσούλη 11,1% , Happy Day με τη Τσιμτσιλή 16%, το Ευτυχείτε με τη Καινούργιου ακόμα παρακάτω στο 4,9%! Το Μαζί σου της Τατιάνας 7,4 και το Αλήθειες με τη Ζήνα 6,5%! Νικητής οριακά είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή όμως επειδή παίζει άλλη ώρα από τη Φαίη Σκορδά μπορούμε να πούμε ότι η Φαίη τερμάτισε πρώτη με 15,8!

Δείτε ακόμη: Παντρεύεται πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας οι...


Μεσημεριανή ζώνη
Η Ελένη Μενεγάκη 14,5 % με το Ελένη που κάπως το παλεύει, η επανάληψη του Κουζίνα για δύο 4,3%, το Για τη Παρέα με τον Μουτσινά πολύ μέτρια 8,4%, το τι Λέει με την Τσολάκη σε απελπιστικά νούμερα για τον Αlpha 8,1% και το Ρουκ Ζουκ με τη Μακρυπούλια 15,1!


Απογευματινή ζώνη
Still Standing με τη Μαρία Μπεκατώρου που στέκεται άξια στο 14,9, Deal με το Φερεντίνο στο 11%, My Style Rocks 15,4% άρα λίγο τσιμπάει η Σπυροπούλου, η Βίκυ Καγιά 25,7% με το Shopping Star που είναι η μεγάλη Star του Star! Ο τροχός της τύχης... 12,25% ! Το δελτίο της Στάη που είναι ίδια ώρα 6,1% σκούρα τα πράγματα!

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Βασάλος: «Η Ευρυδίκη μου σπάει τα νεύρα όταν...»


Prime Time
΄Ελα στη θέση μου 22,3% σταθερά στην κορυφή , Το σόι σου 19,7% , το Nomads σε απελπισία 10,7% , Μaster chef junior 10,7% και απογοήτευση για το gala του My Style Rocks 12,9% με καλεσμένη τη Μπαλατσινού! Το project Runway 7,4% και η πρεμιέρα του Φως στο Τούνελ με τη Nικολούλη 19,9!