Πέτα τη φριτέζα: Ο Σωκράτης έχει αποφασίσει να δείξει τα συναισθήματά του στη Φωτεινή!

Τι θα δούμε στο επεισόδιο;

Τι θα δούμε σήμερα στο Πέτα τη φριτέζα στον ΑΝΤ1;

Μάθετε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια! Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Αυτοί οι δύο δεν πρόκειται να συντονιστούν ποτέ τελικά. Τη στιγμή που ο Αντρέας βιώνει έναν δημιουργικό οίστρο στην κουζίνα της Λαγουδέρας, ο Κίμωνας με την κακή του διάθεση συνεχώς του αποσπά την προσοχή. Ο Σωκράτης έχει αποφασίσει να δείξει τα συναισθήματά του στη Φωτεινή και ο Φίλιππος δίνει μάχη ανάμεσα σε δύο γυναίκες.

Η Ναταλία φαίνεται να είναι αποφασισμένη να μείνει για τα καλά στο Φτασμένο αλλά ο Κίμωνας, εννοείται πως έχει τελείως διαφορετική άποψη. Οχι απλά δεν θέλει, όχι απλά της το δείχνει, αλλά φροντίζει με τις κινήσεις του να τη στείλει στην πρωτεύουσα μια ώρα γρηγορότερα. Κάτι που φαίνεται πως θα ήθελε τελικά και ο Φίλιππος. Οι κόντρες που αναπτύσσονται μεταξύ τους προκαλούν μεγάλο εκνευρισμό στον Κίμωνα και τη μαγειρική του στη Λαγουδέρα. Κατά συνέπεια όλων των παραπάνω, άθελά του και αυτός ξεσπά επάνω στον, γεμάτο όρεξη για δημιουργία και υψηλή κουζίνα, Αντρέα.
Την ίδια στιγμή, ο Μένιος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον μεγαλύτερο εφιάλτη του και καταφεύγει στη Ζαμπέλα για συμβουλές. Πώς θα μπορούσε εκείνη να του αρνηθεί τη βοήθειά της; Αντρέας και Λάκης προσπαθούν να ξετυλίξουν το νήμα της υπόθεσης-Σελίνα αλλά τελικά βρίσκουν εμπόδια. Πάνω από τη Λαγουδέρα όμως αυτό το διάστημα πετάει ο φτερωτός θεός του έρωτα. Η Φωτεινή δέχεται μηνύματα από έναν κρυφό θαυμαστή. Ποιος να είναι άραγε ο άντρας που χρησιμοποιεί τόσο όμορφα λόγια για εκείνη; Μένει στο Φτασμένο ή τη θυμάται από τη δουλειά της στην Αθήνα; Η Ναταλία δεν το βάζει κάτω. Συνεχίζει να προσπαθεί προκειμένου να ενώσει όλη την οικογένεια. Για την ακρίβεια, εκμεταλλεύεται τα γενέθλια του Φίλιππου για να επαναφέρει την οικογενειακή ατμόσφαιρα και πάλι μεταξύ τους αλλά ο Κίμωνας δεν φαίνεται να το εκτιμάει και πολύ. Για την ακρίβεια, ανατρέπει τα πάντα και αναζητά ένα γνώριμο γυναικείο ώμο να γείρει.

TAGS