Πρόγραμμα τηλεόρασης, Τετάρτη 3/4: Όλες οι ταινίες που θα δούμε σήμερα!

Όλες οι ταινίες και οι υποθέσεις τους!

Το youweekly.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα στην τηλεόραση!

Δείτε αναλυτικά τις υποθέσεις τους. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Αναλυτικά οι ταινίες

Αlpha - Ελληνική Ταινία: «Πάτερ γκομένιος» 15:00

Ένας γυναικοκατακτητής με το παρατσούκλι Γκομένιος (Σωτήρης Μουστάκας) παντρεύεται αλλά επειδή, ακόμα και μετά το μήνα του μέλιτος, η γυναίκα του παραμένει παρθένα, αρχίζει να αμφιβάλλει για τον εαυτό του. Αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από ένα γιατρό, ο οποίος τον διαβεβαιώνει ότι το πρόβλημά του είναι ψυχολογικής φύσεως. Θα αποσυρθεί σε μια μονή όπου θα ξαναβρεί τον εαυτό του, αγιάζοντας και καθιστώντας γυναίκες έγκυες, για να επιστρέψει τελικά στη δική του.

ΕΡΤ 2 - Ελληνική Ταινία: «Πιάσαμε την καλή» 16:00

Ο αφελής Θύμιος (Κώστας Χατζηχρήστος) αποτάσσεται από τη χωροφυλακή, λόγω μιας απερισκεψίας του. Στη συνέχεια μπερδεύεται και, αντί να καταθέσει στη δίκη ενός συγγενή του, καταθέτει σε άλλη υπόθεση, με αποτέλεσμα να φυλακιστεί για δύο μήνες. Στη φυλακή θα γνωρίσει τον υπεύθυνο για την αποπομπή του από τη χωροφυλακή. Αυτός θα του δώσει δουλειά, αλλά ο Θύμιος πάλι δεν θα στεριώσει. Ερωτεύεται μια συγχωριανή του η οποία δεν τον θέλει, ούτε και όταν ο φουκαράς κερδίζει το λαχείο.

Οpen - Ελληνική Ταινία: «Τον αράπη κι αν τον πλένεις» 16:50

Ο σερβιτόρος Αντώνης (Κώστας Βουτσάς) αγαπάει τη Ρούλα (Έλια Καλλιγεράκη), όμως ο αδερφός της εμποδίζει το δεσμό τους εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης του πρώτου. Όταν ο Αντώνης μαθαίνει πως οι μαύροι υπηρέτες αμείβονται καλά, μεταμφιέζεται σε μαύρο και πιάνει δουλειά ως υπηρέτης στο σπίτι ενός εφοπλιστή. Η κλοπή ενός πολύτιμου αντικειμένου, παράλληλα με την αποκάλυψη του αληθινού χρώματος του δέρματός του, θα τον βαρύνουν με την κατηγορία της κλοπής. Γρήγορα όμως θα αποκαλυφθεί ότι ο πραγματικός κλέφτης ήταν ο μέλλων γαμπρός του πλούσιου εργοδότη του Αντώνη.

Οpen - Ξένη Ταινία: «The double» 21:00

Ένας πρώην πράκτορας της CIA κι ένας νεαρός αναλυτής του FBI αναγκάζονται να συνεργαστούν για τον εντοπισμό ενός παλιού σοβιετικού πράκτορα, ο οποίος είναι ύποπτος για το φόνο ενός γερουσιαστή.

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μάικλ Μπραντ με τους: Ρίτσαρντ Γκιρ, Τόφερ Γκρέις, Μάικλ Σιν

Star - Ξένη Ταινία: «Δίδυμοι θρύλοι» 23:00

Η ιστορία των Ρέτζι και Ρόνι Κρέι, δίδυμων αδελφών οι οποίοι ξεκίνησαν από ιδιοκτήτες ενός νυχτερινού κλαμπ και εξελίχθηκαν σε αφεντικά του οργανωμένου εγκλήματος στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’60.

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Μπράιαν Χέλγκελαντ με τους: Τομ Χάρντι, Έμιλι Μπράουνινγκ, Πολ Μπέτανι, Ντέιβιντ Θιούλις, Τάρον Έγκερτον

ΕΡΤ 2 - Ξένη Ταινία: «Πατέρας αφέντης» 23:30

Στην αρχή της ταινίας μιλά ο Γκαβίνο Λέντα, διηγούμενος την προσωπική του ιστορία. Στη συνέχεια ξεκινά η εξιστόρηση.

Σαρδηνία, δεκαετία του 1940. Ο μικρός Γκαβίνο αναγκάζεται να σταματήσει το σχολείο για να δουλέψει στα χωράφια του αυταρχικού πατέρα του. Για τα επόμενα 14 χρόνια ζει σαν αγρότης και υπομένει την εξουσιαστική συμπεριφορά του. Όμως, φεύγει από το σπίτι, όταν τον καλούν για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Όσον καιρό λείπει, εκπαιδεύεται και αποκτά διάφορες δεξιότητες. Έτσι, όταν γυρίζει, επαναστατεί ενάντια στον πατέρα του και του λέει πως θα πάει στο πανεπιστήμιο. Εκείνος τον διώχνει από το σπίτι. Ο Γκαβίνο τελικά κάνει αυτό που θέλει, πηγαίνει στο πανεπιστήμιο και γίνεται γλωσσολόγος.

Στο τέλος, μιλά ξανά ο Λέντα και εξηγεί γιατί έγραψε το βιβλίο.

Open - Ξένη Ταινία: «Η άπιστη» 01:45

Μια 35χρονη, ύστερα από 11 χρόνια γάμου, απατά τον άνδρα της με ένα νεαρό Γάλλο μποέμ. Ο σύζυγός της, όταν ανακαλύπτει την απιστία της, επισκέπτεται τον εραστή της και, τυφλωμένος από ζήλια, οδηγείται σε μια μοιραία πράξη.

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Αντριάν Λιν με τους: Ρίτσαρντ Γκιρ, Νταϊάν Λέιν, Ολιβιέ Μαρτίνεζ

Σε ποιες ταινίες οι άνδρες έχουν κλάψει; Διαβάστε εδώ:

Κι όμως! Αυτές είναι οι ταινίες που κάνουν τους άντρες να κλαψουρίζουν σαν μωρά

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Τετάρτης 3/4! Όλες οι εκπομπές, οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε σήμερα!

Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια, δημοσιεύονται καθημερινά εδώ στο Youweekly.gr!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Τετάρτη 3 Απριλίου.

Για περισσότερα νέα από τα προγράμματα της τηλεόρασης στο Youweekly.gr