Φτερωτός θεός: Όλες οι συγκλονιστικές σημερινές 13/8 εξελίξεις! Η Σανέμ ζηλεύει την προσοχή που δείχνει ο Τζαν στην Πολέν!

Τι θα δούμε απόψε;

Όλες οι σημερινές 13/08 εξελίξεις στην σειρά Φτερωτός Θεός στον ΣΚΑΙ. Η Σανέμ ζηλεύει την προσοχή που δείχνει ο Τζαν στην Πολέν!

Όλα όσα θα δούμε απόψε αναλυτικά...

Expand player

Επεισόδιο 28

Ο Τζαν, η Πολέν, ο Λεβάντ και η Σανέμ συναντιούνται για δουλειά, όμως η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη. Η Σανέμ ζηλεύει την προσοχή που δείχνει ο Τζαν στην Πολέν, και ταυτόχρονα δεν μπορεί να δεχθεί πώς γίνεται να είναι ο Άλμπατρος κάποιος που στην πραγματικότητα δεν την ελκύει και τόσο πολύ. Ο Τζαν προσπαθεί να την κάνει να καταλάβει πως δεν είναι αυτός ο άνθρωπος που ψάχνει, και πως αυτό που χρειάζεται είναι να μιλήσει ειλικρινά για τα συναισθήματά της. Η Σανέμ όμως ακόμα μια φορά προσπαθεί να ξεφύγει από την αλήθεια. Ο Τζαν πληγωμένος πηγαίνει στο ησυχαστήριό του χωρίς να πει τίποτα σε κανένα, για να σκεφτεί. Όμως η Πολέν δεν μπορεί να τον αφήσει μόνο του ούτε εκεί.

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο;

Φτερωτός θεός: Η Σανέμ φεύγει ντροπιασμένη από το σπίτι του Τζαν! Ραγδαίες οι εξελίξεις 9/8!

Η Σανέμ στο σημερινό επεισόδιο 9/8 φεύγει ντροπιασμένη από το σπίτι του Τζαν. Οι εξελίξεις στη σειρά Φτερωτός Θεός είναι ραγδαίες.

Θα φύγει τελικά ο Τζαν για το εξωτερικό ή θα αλλάξει γνώμη τελευταία στιγμή;

Επεισόδιο 26

Δύο γυναίκες αποφασισμένες να ανοίξουν την καρδιά τους στον Τζαν βρίσκονται ξαφνικά στο σπίτι του χωρίς αυτόν, ενώ ο ίδιος δεν έχει ιδέα για το τι θα ακολουθήσει μόλις επιστρέψει. Η Πολέν έχει έρθει να του αλλάξει γνώμη για το χωρισμό τους, ενώ η Σανέμ θέλει να του ζητήσει να μη φύγει από τη χώρα για να μπορέσουν να είναι μαζί. Δυστυχώς, μπροστά στην εντυπωσιακή και πολυτάλαντη Πολέν, η Σανέμ νιώθει την αυτοπεποίθησή της να εκμηδενίζεται και φοβάται πως ο Τζαν θα επιλέξει εκείνη. Όταν ο Τζαν επιστρέφει σπίτι και βρίσκει και τις δυο γυναίκες εκεί, η Σανέμ χάνει πάλι το κουράγιο της και φεύγει ντροπιασμένη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φτερωτός θεός: Καταιγιστικές εξελίξεις 6/08! Ο Τζαν αποφασίζει να φύγει!

Φτερωτός θεός: Όλες οι σημερινές 5/08 εξελίξεις! Η Σανέμ δεν ξαναπάει στη δουλειά!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr