Φτερωτός θεός: Καταιγιστικές εξελίξεις 6/08! Ο Τζαν αποφασίζει να φύγει!

Τι θα δούμε απόψε;

Φτερωτός θεός: Καταιγιστικές εξελίξεις 6/08! Ο Τζαν αποφασίζει να φύγει!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σήμερα 6/08 στη σειρά Φτερωτός θεός. Ο Τζαν αποφασίζει να φύγει από την εταιρεία και η Σανέμ παθαίνει σοκ.

Τι θα δούμε σήμερα;

Επεισόδιο 23

Οι απαιτήσεις της δουλειάς, ή ίσως και τα παιχνίδια της μοίρας, φέρνουν τη Σανέμ για άλλη μια φορά στο σπίτι του Τζαν. Έχει έρθει αποφασισμένη να του ανοίξει την καρδιά της, όμως οι επίμονες ερωτήσεις του την αποπροσανατολίζουν και την κάνουν να χάσει ξανά το κουράγιο της. Κι εκεί που είναι έτοιμη να του ζητήσει περισσότερο χρόνο, ο Τζαν της λέει ότι μπορεί να παραμείνει στην «Υπέροχη Ιδέα», αφού θα φύγει τελικά αυτός! Η Σανέμ δεν ξαναπάει στη δουλειά!

Το θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Επεισόδιο 24

Χωρίς τη βοήθεια του Εμρέ, τα χρέη του πρακτορείου της Αϊλίν αυξάνονται διαρκώς. Εκείνη όμως δεν είναι έτοιμη να τα παρατήσει, και αρχίζει ήδη να καταστρώνει το επόμενο πονηρό σχέδιό της. Ο Τζαν αδυνατεί να καταλάβει τη συμπεριφορά της Σανέμ αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί και να σταματήσει να σκέφτεται το χαμόγελό της. Έχοντας πιστέψει ξανά στη δύναμη του έρωτα, πιστεύει και την Αϊλίν όταν του λέει ότι αγαπά ακόμα τον αδελφό του τον Εμρέ. Έτσι, συμβουλεύει τον Εμρέ να ακούσει την καρδιά του και να πάει να της μιλήσει. Εν τω μεταξύ η δημιουργική ομάδα της «Υπέροχης Ιδέας» είναι σε πανικό καθώς περιμένουν ένα μεγάλο πελάτη, σε συνθήκες λιγότερο από ιδανικές. Με τη βοήθεια της Σανέμ, της οποίας η παραίτηση είναι ακόμα στον αέρα, ίσως καταφέρουν να κάνουν καλή εντύπωση στον πελάτη.

Επεισόδιο 25

Το δίδυμο Σανέμ και Τζαν κάνει πάλι τα μαγικά του. Η κυρία Ρεμιντέ, πρόεδρος της βιομηχανίας βιολογικών προϊόντων Galina, αλλά και παλιά φίλη της οικογένειας Αζίζ, εντυπωσιάζεται από την καμπάνια που της παρουσιάζουν. Ταυτόχρονα παρατηρεί τον «ηλεκτρισμό» που υπάρχει ανάμεσα στον Τζαν και τη Σανέμ και αποφασίζει να βάλει ένα χεράκι, ώστε να τους κάνει να ομολογήσουν τα συναισθήματα που κρύβουν ο ένας από τον άλλο. Μετά από μια ολόκληρη μέρα που «αναγκάζονται» να περάσουν μαζί, η Σανέμ νιώθει ότι το κουράγιο της έχει ανανεωθεί και μπορεί να μιλήσει πια ανοιχτά στον Τζαν. Στο τέλος της ημέρας πηγαίνει απροειδοποίητα στο σπίτι του, όμως η έκπληξη που θα συναντήσει εκεί θα είναι κάθε άλλο παρά ευχάριστη.


Επεισόδιο 26

Δύο γυναίκες αποφασισμένες να ανοίξουν την καρδιά τους στον Τζαν βρίσκονται ξαφνικά στο σπίτι του χωρίς αυτόν, ενώ ο ίδιος δεν έχει ιδέα για το τι θα ακολουθήσει μόλις επιστρέψει. Η Πολέν έχει έρθει να του αλλάξει γνώμη για το χωρισμό τους, ενώ η Σανέμ θέλει να του ζητήσει να μη φύγει από τη χώρα για να μπορέσουν να είναι μαζί. Δυστυχώς, μπροστά στην εντυπωσιακή και πολυτάλαντη Πολέν, η Σανέμ νιώθει την αυτοπεποίθησή της να εκμηδενίζεται και φοβάται πως ο Τζαν θα επιλέξει εκείνη. Όταν ο Τζαν επιστρέφει σπίτι και βρίσκει και τις δυο γυναίκες εκεί, η Σανέμ χάνει πάλι το κουράγιο της και φεύγει ντροπιασμένη.