Στην υγειά μας ρε παιδιά: Οι καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου θα «χτυπήσουν» 40αρι στην τηλεθέαση!

Όλα όσα θα δούμε!

Οι καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου, στο σημερινό επεισόδιο του «Στην υγειά μας ρε παιδιά», είναι ονόματα "φωτιά" και το μόνο σίγουρο είναι πως θα χτυπήσουν 40αρι στην τηλεθέαση απόψε!

Σήμερα στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Expand player

Στη Γιώτα Νέγκα είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δείτε πώς τα πήγε στα νούμερα τηλεθέασης την προηγούμενη εβδομάδα!

Πολυαγαπημένα τραγούδια, σπουδαίες ερμηνείες, ιδιαίτερες μελωδικές συνεργασίες μας χαρίζει η Γιώτα Νέγκα: με τον Γιάννη Κότσιρα, σε ένα μικρό αφιέρωμα στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο, τον συνθέτη Παναγιώτη Καλατζόπουλο, την Φωτεινή Βελεσιώτου και από τη νεότερη γενιά με τους: Νίκο Μερτζάνο, Βίκυ Καρατζόγλου, Θοδωρή Βουτσικάκη, Ίαν Στρατή, Δήμητρα Σελεμίδου και Σάκη Καραθανάση.

Την παρέα συμπληρώνουν: ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Άλκης Κούρκουλος, η Αθηνά Μαξίμου, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Πέτρος Λαγούτης, η Ματίνα Νικολάου, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ο Δημήτρης Βραχνός και η Κορίνα Γεωργίου.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτοί είναι οι αποψινοί του καλεσμένοι! Ονόματα έκπληξη!

Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου και έχει ονόματα έκπληξη!

Στα ρεμπέτικα τραγούδια είναι αφιερωμένη η εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο απόψε στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αγαπημένα, διαχρονικά ρεμπέτικα ερμηνεύουν οι: Αντώνης Αινίτης, Σωτήρης Παπατραγιάννης, Ιφιγένεια Ιωάννου, Δημήτρης Κρανίδας, Αθηνά Λαμπίρη, Χαρούλα Τσαλπαρά αλλά και οι ηθοποιοί Παύλος Κοντογιαννίδης, Νεφέλη Κουρή και Ορέστης Τζιόβας.

Την παρέα συμπληρώνουν οι: Νίκος Γαλανός, Πέτρος Ζούλιας, Λένα Παπαληγούρα, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργος Γιαννόπουλος, Νίκος Διονυσόπουλος και Ούγκο Στροτμπάουμ (δύο ερευνητές του ρεμπέτικου, ο δεύτερος με καταγωγή από την Ολλανδία), Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Χριστίνα Τσάφου, Μαρία Αντουλινάκη, Θανάσης Ταταύλαλης, Άννα Πολύζου και Δέσποινα Τσούτσα.

Με την τελευταία του εκπομπή έβαλε «φωτιά» στον ΣΚΑΪ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σπύρος Παπαδόπουλος: Για αυτό πίνει καφέ και όχι κρασί στο «Στην υγειά μας»! Το πρόβλημα υγείας του παρουσιαστή!

Η παρουσιάστρια που λέει πάντα «όχι» στον Παπαδόπουλο! «Γι΄ αυτό δεν πάω στην εκπομπή του...»

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr