Η παρουσιάστρια που λέει πάντα «όχι» στον Παπαδόπουλο! «Γι΄ αυτό δεν πάω στην εκπομπή του...»

Ποια είναι και γιατί δεν πατάει ποτέ;

Η παρουσιάστρια που λέει πάντα «όχι» στον Παπαδόπουλο! «Γι΄ αυτό δεν πάω στην εκπομπή του...»

Πασίγνωστη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως λέει πάντα «όχι» στον Σπύρο Παπαδόπουλο, όταν της γίνεται πρόταση για να βρεθεί στο «Στην Υγειά μας».

Ποιος είναι ο λόγος;

Η παρουσιάστρια που έκανε την αποκάλυψη είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μέσω της εκπομπής της είπε πως: «Κάτι ήξερα και έλεγα πάντα όχι σ’ αυτήν την πρόταση της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου. Τότε που ήταν και στο κανάλι μας, ευτυχώς τη γλίτωνα γιατί πάντα ήμουν ή έγκυος ή λεχώνα όταν ήταν στον AlphaTV και συνυπήρχαμε. Τους έλεγα ‘ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να είμαι τόσες ώρες σε ένα γύρισμα’».

Αφορμή στην παραπάνω ατάκα στάθηκε το ρεπορτάζ του Happy Day πως κάθε γύρισμα του Σπύρου Παπαδόπουλου διαρκεί από 8 έως και 16 ώρες, ανάλογα με τον καλλιτέχνη που πρωταγωνιστεί κάθε φορά.

Συγκεκριμένα το κεντρικό όνομα δυσκολεύεται να «βγάλει» απευθείας live ένα ή και περισσότερα κομμάτια, με αποτέλεσμα το γύρισμα να σταματά και το τραγούδι να πιάνεται από την αρχή, αρκετές φορές. Πώς ήταν τα τελευταία νούμερα στην εκπομπή του Παπαδόπουλου;

Σπύρος Παπαδόπουλος: Πλησιάζει το τέλος! Ποια η ψυχολογική του κατάσταση;

Πλησιάζει το τέλος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο! Ποια η ψυχολογική του κατάσταση;

Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr!

Το τέλος μιας μεγάλης εποχής πλησιάζει αφού ο παρουσιαστής του "Στην Υγείας μας" σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως θέλει να σταματήσει την εκπομπή και πως αν βρεθεί αντικαταστάτης θα χαρεί πάρα πολύ!

Η εκπομπή θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν;

«Ναι, δεν με παίρνει να τη σταματήσω. Εννοώ ότι θα πέσουν να με φάνε. Αλλά έχω κουραστεί. Δηλαδή θα ήθελα να τη σταματήσω. Αν μου λέγανε αύριο ότι βρήκαν κάποιον που τους αρέσει και τον εμπιστεύονται, θα πέταγα από τη χαρά μου. Έχω κουραστεί. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Δεν έχω ποτέ ρεπό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Γιατί με την εκπομπή, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, όπως και με το θέατρο, δεν έχω μια σχέση του στυλ ότι ξέρω τα κόλπα για να τη βγάλω εύκολα. Κάθε φορά έχω την ίδια αγωνία. Χρειάζεται μελέτη, όχι μόνο για το τιμώμενο πρόσωπο, αλλά και για όσους θα είναι εκεί, που μπορεί να κινηθεί η κουβέντα. Υπάρχει άγχος. Κάθε φορά, αν δεν περάσει το πρώτο εικοσάλεπτο για να δω να χαλαρώνουν μερικές γραβάτες και να νιώσω ότι η εκπομπή έχει χημεία, είμαι χάλια.

Διότι, ξέρετε, πολλοί σκέφτονται ότι απλά μαζεύεστε γύρω από ένα τραπέζι και πίνετε κρασί, σιγά το δύσκολο… Όντως, πολλοί το σκέφτονται αυτό και ορισμένοι το γράφουν κιόλας. Αλλά δεν μπορεί να ξέρει κιόλας ο άλλος. Σε βλέπει να περνάς μια χαρά και σου λέει ‘ρε συ πληρώνεσαι κιόλας;’».