Γυναίκα χωρίς όνομα: "Φωτιά" οι εξελίξεις (4/3) - Η Μαρίνα δεν μπορεί να συνέλθει απ’ το σοκ!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

"Φωτιά" αναμένονται οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (4/3) της σειράς "Γυναίκα χωρίς όνομα". Η Μαρίνα δεν μπορεί να συνέλθει απ’ το σοκ της προδοσίας της Μάρθας και σκέφτεται να δώσει τα στοιχεία που έχει στην αστυνομία.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

Expand player

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 113

Η Μαρίνα δεν μπορεί να συνέλθει απ’ το σοκ της προδοσίας της Μάρθας. Σκέφτεται να δώσει τα στοιχεία που έχει στην αστυνομία, ώστε η Μάρθα να συλληφθεί. Η Μάρθα, που δεν μπορεί να αντέξει την κατακραυγή όλων, είναι έτοιμη να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ η Κάτια κι η Ρένα προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη, πιστεύοντας πως μια τέτοια κίνηση, όχι μόνο δεν θα βοηθούσε σε τίποτε, αλλά θα δημιουργούσε και ενοχές στην Μαρίνα.

Η Μάρθα αποφασίζει να μείνει στο προσκήνιο και να αναλάβει τις ευθύνες της, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Παράλληλα, ο Νίκος είναι ένα βήμα μπροστά. Κι ενώ ο Αστυνόμος τον κατηγορεί ότι τον εξαπάτησε και τον απειλεί, εκείνος έχει ακόμη έναν άσσο στο μανίκι του. - Να πούμε ότι οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές και στα επόμενα επεισόδια της σειράς! Δείτε το σκάνδαλο που μας περιμένει στο "Γυναίκα χωρίς όνομα".

"Φωτιά" οι εξελίξεις και στο επόμενο επεισόδιο (5/3) της σειράς "Γυναίκα χωρίς όνομα" - Σε δίλημμα η Μαρίνα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 114

Η Κάτια πηγαίνει στον αστυνόμο για να αλλάξει την κατάθεσή της, ενώ η Μαρίνα είναι σε δίλημμα, για το τι πρέπει να κάνει στη Μάρθα. Ο Κωστής αποκαλύπτει στην Έλλη ότι ο Χατζής γνωρίζει την αλήθεια για την πατρότητα του μωρού της. Ο Νίκος προσπαθεί να προσεγγίσει την Κλειώ, αλλά εκείνη τον διώχνει. Ο Αργύρης περνάει χρόνο με το Γιάννη και η Εύα προσπαθεί να τον πλησιάσει. Η Μαρίνα σοκάρεται όταν μαθαίνει το σχέδιο της Κάτιας και του Φώτη, ενώ η Ρένα περιμένει να μάθει τα αποτελέσματα της εξέτασής της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα: Καταιγιστικές οι εξελίξεις της εβδομάδας (2-6/3) - Η Μάρθα συνεχίζει το θέατρο!

Σκάνδαλο στο Γυναίκα χωρίς όνομα - Η Εύα με τον Αργύρη στο κρεβάτι