Σκάνδαλο στο Γυναίκα χωρίς όνομα - Η Εύα με τον Αργύρη στο κρεβάτι

Αποκλειστικό "βόμβα"!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκάνδαλο στο Γυναίκα χωρίς όνομα - Η Εύα με τον Αργύρη στο κρεβάτι

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα, αφού θα δημιουργηθεί μεγάλο σκάνδαλο όταν η Εύα πιαστεί στο κρεβάτι με τον Αργύρη.

Παρότι η Εύα διαβεβαιώνει την Κάτια ότι θα μείνει μακριά από τον Αργύρη, καταστρώνει ένα βρόμικο σχέδιο και καταφέρνει να πιάσει τον πρώην άντρα της στον ιστό της. Η εμπιστοσύνη της Κάτιας στο πρόσωπο του αγαπημένου της κλονίζεται.

Η Κάτια δείχνει ανήσυχη και ο Αργύρης το προσέχει. «Τι σε προβληματίζει;» τη ρωτάει. Εκείνη διστάζει να του πει. Ομως κάτω από την πίεσή του αποφασίζει να του εκμυστηρευτεί τις υποψίες της για την Εύα. «Πιστεύω ότι δεν ήρθε τυχαία στη ζωή σου αλλά γιατί σε θέλει πίσω. Ηρθε για να σε διεκδικήσει», του λέει. Εκείνος της απαντάει ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. «Εχουν περάσει τόσα χρόνια. Πώς σου πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό; Αλλά και να θέλει, εγώ έχω βρει το λιμάνι που έψαχνα. Εσένα», της εξηγεί. Η Κάτια ξέρει ότι ο Αργύρης δεν θα έπαιζε ποτέ μαζί της και ότι τα λόγια του είναι ειλικρινή. Όταν η γυναίκα βρίσκεται με την Εύα, την αντιμετωπίζει με θάρρος κι εκείνη τη διαβεβαιώνει: «Σου υπόσχομαι πως θα μείνω μακριά από τον Αργύρη». Η Κάτια δείχνει να πείθεται. Αργότερα ο Αργύρης βγαίνει για ποτό με τον Γιάννη, ο οποίος -υπακούοντας στις οδηγίες της Εύας- βάζει μπρος το βρόμικο σχέδιό της. Το τέλος της βραδιάς θα βρει τον Αργύρη σε μια κατάσταση που θα του δημιουργήσει προβλήματα.

Η Εύα δείχνει το αληθινό πρόσωπό της στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα

Ο Αργύρης, χωρίς να καταλάβει πώς συνέβη κάτι τέτοιο, ξυπνάει στο κρεβάτι της Εύας. Γυρίζει στο σπίτι με ενοχές μετά την πρώτη του νυχτερινή βόλτα με τον Γιάννη. Δεν ξέρει ότι η πρώην γυναίκα του έχει στήσει ολόκληρο σχέδιο για το οποίο εκείνος δεν υποψιάζεται τίποτα. Ο Αργύρης το μόνο που θέλει είναι να κρύψει από την Κάτια τις ερωτικές διαθέσεις της Εύας απέναντί του... Η Κάτια προσπαθεί να ξεπεράσει τις αμφιβολίες της για τον Αργύρη. Την ίδια ώρα η Εύα πολιορκεί τον πρώην άντρα της κι έρχεται αντιμέτωπη με την Κάτια. «Να είσαι σίγουρη ότι δεν με έχει ξεπεράσει ακόμη. Το έδειξε από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε», λέει στην Κάτια και καταφέρνει να κλονίσει την εμπιστοσύνη της. Μάλιστα ισχυρίζεται: «Με τον Αργύρη περάσαμε μαζί μια νύχτα πάθους. Αυτό τι σου λέει; Πάρε το απόφαση. Είμαστε ξανά μαζί και καλά θα κάνεις να τον αφήσεις ήσυχο», της λέει. Η Κάτια γυρίζει έξαλλη στο σπίτι και του κάνει σκηνή. «Πώς μπόρεσες; Εγώ σε εμπιστεύτηκα κι εσύ με πρόδωσες», του φωνάζει. «Τι είναι αυτά που λες;» αντιτίθεται εκείνος. «Ολα είναι ένα μεγάλο ψέμα. Εγώ μόνο εσένα αγαπώ. Δεν συνέβη τίποτα μεταξύ μας», τη διαβεβαιώνει και προκειμένου να πείσει την Κάτια για τα αισθήματά του, ο Αργύρης αποφασίζει να ξεκόψει εντελώς από την πρώην γυναίκα του.

Ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Γαρνέλη για το περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα.

Ωστόσο, αν είσαι λάτρης της σειράς του ΑΝΤ1 έχουμε όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν τη νέα εβδομάδα (1-6/3)! Διάβασε τες εδώ!