Ο Ζούβας είναι έτοιμος για όλα και φέρνει χαμό στο "Έλα στη θέση μου"

Spoiler alert

Ένας χαμός μας περιμένει στη σειρά 'Έλα στη θέση" μου καθώς ο Ζούβας είναι έτοιμος για όλα προκειμένουν να κάνει δική του την κρέμα της Βιοσοφούλας. Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις που μας περιμένουν στη συνέχεια της σειράς του Alpha.

Μπορεί λόγω κορωνοϊού να βλέπουμε την σειρά, όπως άλλωστε και πολλές άλλες σε επανάληψη, ωστόσο εμείς εδώ σας έχουμε όλα όσα μας περιμένουν, από εκεί που τα έχουμε αφήσει!

Expand player

Τι θα δούμε λοιπόν στο Alpha;

Επεισόδιο 126

Ο Αχιλλέας δεν εμφανίζεται ποτέ στο δικηγόρο για τις υπογραφές του διαζυγίου και αφήνει τη Ρενάτα μόνη να τον περιμένει. Πώς θα αντιδράσει όταν η Φλωρέτα προσπαθήσει να τον στριμώξει για τη στάση του; Ο Ζούβας είναι έτοιμος για όλα προκειμένου να πάρει την κρέμα της Βιοσοφούλας απ’ τον Μάρκο πριν τους καταλάβει. Η Μπεάτα συναντάει τυχαία τη Φαίη και της λέει πως κανονίζει να στήσει μια παράνομη επιχείρηση στο εργαστήρι της Μαρίνας. Πώς θα το εκμεταλλευτεί η Φαίη για να στριμώξει τη Μαρίνα; Και αν δεν θέλετε να χάσετε τίποτα από την σειρά σας έχουμε συγκεντρωμένες όλες τις εξελίξεις που μας περιμένουν.

Χαμό στο "Έλα στη θέση μου" θα φέρει όμως και ο Μίμης που θέλει να ξεμπροστιάσει την Μπεάτα

Επεισόδιο 127

Ο Θοδωρής είναι σίγουρος πως η Μπεάτα τον θέλει, ενώ ο Μίμης σιγουρεύεται πως ο πατέρας του έχει πέσει θύμα απάτης και ψάχνει τρόπο να ξεμπροστιάσει τη Μπεάτα. Η Ρενάτα έρχεται πιο κοντά με το Μάρκο, ενώ ο Αχιλλέας αναλαμβάνει να βρει ένα τρόπο να απεμπλακεί η Σόφο από την επιρροή της Βιοσόφο. Ο Μάρκος πανηγυρίζει με τη Ζωγραφιά για το σχέδιο του που έχει πετύχει. Θα καταφέρει η Φαίη να πετύχει και το δικό της σχέδιο και να απολυθεί η Μαρίνα από τη Δραματική Σχολή;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τέλος τα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη θέση μου» - Η ανακοίνωση ηθοποιού

Έλα στη θέση μου: Μια κρυφή κάμερα φέρνει τα πάνω κάτω στη σειρά!