Δραματικές ώρες σήμερα στην Elif (20/5) - H Λεϊλά θέλει να πεθάνει!

Δείτε το πριν το παίξει το STAR

Συγκλονιστικές και ταυτόχρονα δραματικές θα είναι οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Elif (20/5) σήμερα αφού η Λεϊλά θα φτάσει στο σημείο να θέλει να πεθάνει!

Δείτε τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο πριν το παίξει το STAR!

Expand player

Αυτό είναι το σημερινό επεισόδιο της Elif (20/5)

Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ ξυπνάνε χαρούμενοι και η Σιταρέ ζηλεύει. Η Λεϊλά πηγαίνει να πάρει τα ρούχα, που της έραψε η Μελέκ, πληρώνει και φεύγει. Στο δρόμο τα πετάει στα σκουπίδια. Η Γκόντζα ετοιμάζει το πρωινό του Ουμίτ. Η Αρζού αποφασίζει να του πάει εκείνη το δίσκο και ο Ουμίτ δεν ξέρει τι να σκεφθεί όταν τη βλέπει. Φοβάται ότι προσπαθεί ξανά να τον δηλητηριάσει. Αρνείται να φάει και να πιεί ότιδήποτε έχει αγγίξει η Αρζού.

Η Αρζού πιστεύει πως φέρεται έτσι επειδή δεν την έχει συγχωρέσει ακόμα. Ο Σελίμ θέλει να βγει για δείπνο με τη Ζεϊνέπ μιας και εδώ και πολύ καιρό δεν έχουν βρεθεί οι δυο τους. Την επόμενη μέρα ξεκινάει η δίκη της Μελέκ. Ο Γιουσούφ είναι ο δικηγόρος της και πηγαίνει να μιλήσει με τις εργάτριες στο εργαστήριο. Η Γκόντζα μιλάει στο τηλέφωνο με την Ασουμάν και της λέει πως ο Ουμίτ έχει συμμαχήσει μαζί της. Η Ασουμάν δεν μπορεί να το πιστέψει. Η Γκόντζα της λέει πως έχει ετοιμάσει ένα συμβόλαιο για εκείνη ώστε όταν χωρίσουν με τον Ερκούτ, να μην μπορεί να τη χωρίσει. Ο Ουμίτ δίνει κάποια έγγραφα στην Αρζού και της λέει πως το μισό κτήμα του ανήκει. Η Αρζού σοκάρεται όταν το ακούει και ο Ουμίτ της λέει πως αφού το απέκτησε μετά τον γάμο τους, σύμφωνα με τον νόμο, του ανήκει το μισό.

Η Αρζού σχεδιάζει πως θα πάρει πίσω το σπίτι της και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να κερδίσει πάλι την καρδιά του Ουμίτ. Η Σιταρέ δεν χαίρεται καθόλου για τη βραδιά, που σχεδιάζουν να περάσουν μαζί ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ. Προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να τους εμποδίσει. Η Ζεϊνέπ δοκιμάζει ρούχα και τελικά καταλήγει να επιλέξει ένα κόκκινο φόρεμα. Η Σιταρέ φεύγει από το σπίτι και πηγαίνει μακριά. Τηλεφωνεί στον Σελίμ και του λέει πως ο πρώην άντρας της την ακολουθεί και βρίσκεται σε κίνδυνο. Αυτό που θέλει είναι να κρατήσει μακριά τον Σελίμ από τη Ζεϊνέπ. Ο Ονούρ στέλνει λουλούδια στη Λεϊλά και τα δέχεται η μητέρα της η οποία πιστεύει πως η κόρη της πρέπει να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς τον Γιουσούφ. Η Λεϊλά της λέει πως προτιμάει να πεθάνει αν ο Γιουσούφ δεν είναι στη ζωή της. Δείτε εδώ επίσης ένα σούπερ αποκλειστικό! Τραγωδία στην Elif: Η Γκοντζά πεθαίνει - Η Αρζού επιστρέφει από τους... νεκρούς

Ο Γιουσούφ λέει στην οικογένεια πως αρκετά έμεινε στο σπίτι και είναι καιρός να επιστρέψει στο βιβλιοπωλείο. Η Αλιγιέ διαφωνεί και του λέει πως δεν θα φύγει πριν συνέλθει εντελώς. Ο Σελίμ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και της λέει πως πρέπει να πάρει τη Σιταρέ για αυτό θα συναντηθούν μισή ώρα αργότερα. Η Ζεϊνέπ νιώθει άσχημα αλλά του λέει πως θα τον περιμένει…

Δείτε το τρέιλερ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif (18-22/5): Δείτε τα νέα επεισόδια! Χαμός θα γίνει αυτή την εβδομάδα

Elif: Η Αρζού πάει σε δίκη τη Μελέκ! Εξέλιξη “βόμβα”

TAGS