Τραγωδία στην Elif: Η Γκοντζά πεθαίνει - Η Αρζού επιστρέφει από τους... νεκρούς

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία στην Elif: Η Γκοντζά πεθαίνει - Η Αρζού επιστρέφει από τους... νεκρούς

Απίστευτη είναι η τραγωδία που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Elif». Η Αρζού βλέπουμε να επιστρέφει από τους... νεκρούς, ενώ η Γκοντζά πεθαίνει στη θέση της.

Σε πρόσφατο τεύχος μας σας είχαμε παρουσιάσει αποκλειστικά το σχέδιο θανάτου της Αρζού προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή! Ομως, ποιος ήταν τελικά στη θέση της αδίστακτης γυναίκας; Η απάντηση είναι: η Γκοντζά! Η Αρζού επιστρέφει «ζωντανή» και εξηγεί όλη την αλήθεια στον σοκαρισμένο Ουμίτ!

Για ακόμα μια φορά η Αρζού έχει βάλει στόχο τη μικρή Ελίφ και την απάγει για να βασανίσει τη Μελέκ. Η Μελέκ, από την άλλη, αγωνιά για το παιδί της, που για πολλοστή φορά πέφτει θύμα απαγωγής. Μόνο που αυτή τη φορά δεν γνωρίζει τόσο εκείνη όσο και η οικογένεια Εμιρόγλου ότι πίσω από αυτό κρύβεται η Αρζού. Οταν το καταλαβαίνουν, στήνουν παγίδα στην αδίστακτη γυναίκα και έτσι επιβεβαιώνουν πως εκείνη κρατάει την Ελίφ.

Ωστόσο η Αρζού καταφέρνει και πάλι να ξεφύγει και η αστυνομία ξεκινάει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστεί. Σύντομα τα περιπολικά θα βρεθούν στη σκιά της Αρζού, η οποία μονολογεί: «Νομίζατε ότι θα μπω φυλακή; Είστε γελασμένοι! Δεν ξέρετε τι είμαι ικανή να κάνω». Στην προσπάθειά της να γλιτώσει τη φυλακή, το αυτοκίνητό ξεφεύγει από την πορεία του και πέφτει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον γκρεμό, ανατινάζοντάς την. Το τέλος πια για την Αρζού έχει φτάσει! Ή μήπως όχι; Η οικογένεια Εμιρόγλου μαθαίνει τα δυσάρεστα και από τη μια νιώθει λύπη, αλλά από την άλλη κανείς δεν είναι σίγουρος αν η Αρζού πέθανε!

Δείτε εδώ αναλυτικά και όλα τα επεισόδια της νέας εβδομάδας 11-15/5 πριν παιχτούν στο STAR!

Καρέ-καρέ το σατανικό σχέδιο της Αρζού μετά την επιστροφή της από τους... νεκρούς

Και οι αμφιβολίες για τον θάνατο της Αρζού επιβεβαιώνονται. Μπορεί να βρέθηκε το DNA της στο αυτοκίνητο, αλλά η ίδια είναι πέρα για πέρα ζωντανή και συνεχίζει από μακριά να παρακολουθεί τους Εμιρόγλου. Αργότερα εμφανίζεται μπροστά στον σοκαρισμένο Ουμίτ, ο οποίος από τη μια θρηνεί τον χαμό της και από την άλλη έχει χάσει όλη την περιουσία του. «Δεν μπορεί να είσαι εσύ! Αναγνώρισα το πτώμα σου στο νεκροτομείο, δεν μπορεί», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Εγώ είμαι! Εκείνο το πτώμα δεν ήμουν εγώ... Ηταν σχέδιο, δεν μπορούσα να μπω στη φυλακή! Η Γκοντζά ήταν». Η σκηνή κάνει flashback.

Ωστόσο, πριν δείτε πως πεθαίνει η Γκοντζά, σας έχουμε όλο το ανατριχιαστικό φινάλε της «Elif». Θα γίνει ένας γάμος, μια δολοφονία και ένα σοκαριστικό τροχαίο.

Η Γκοντζά πεθαίνει

Οταν η αστυνομία αναζητά την Αρζού για την απαγωγή της Ελίφ, η αδίστακτη γυναίκα βρίσκει το τέλειο σχέδιο για να γλιτώσει τη φυλακή: να σκηνοθετήσει τον θάνατό της. Ετσι βάζει να της φέρουν την Γκοντζά, η οποία την εκλιπαρεί να την αφήσει ελεύθερη. Η Αρζού της δίνει να φορέσει τα ρούχα της, το μαντίλι της και τα κοσμήματά της: «Ηθελες πάντα να γίνεις εγώ! Φορούσες τα ρούχα μου, το άρωμά μου... Ορίστε! Τώρα έγινες εγώ! Ετσι λοιπόν θα πεθάνεις στη θέση μου». Η Γκοντζά αντιστέκεται και η Αρζού την αναισθητοποιεί και στη συνέχεια καταγγέλλει ανώνυμα στην αστυνομία πως δήθεν βρήκε το αυτοκίνητο που ψάχνουν. Ετσι η αστυνομία βρίσκεται πίσω από την Αρζού. Ωστόσο σε μια στροφή εκείνη καταφέρνει να κρυφτεί με το αυτοκίνητο και στον δρόμο -στη θέση της- βγαίνει ένα άλλο ολόιδιο, όπου μέσα βρίσκεται η Γκοντζά αλλά αναίσθητη και με μαύρη περούκα. Κι έτσι γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για την Γκοντζά!

001: ΓΚΟΝΤΖΑ: Τι άλλο θέλεις από εμένα; Ασε με να φύγω!

Elif Γκοντζά πεθαίνει

Λεζάντα 002: Η Αρζού της δίνει να φορέσει τα ρούχα της... ΑΡΖΟΥ: Ντροπή! Πάρε και φόρεσε τα ρούχα μου! Γρήγορα!

Elif Αρζού νεκρή

003: ΑΡΖΟΥ: Υπέροχα! Αρχίζεις να θυμίζεις εμένα! Ομως, έμεινε κάτι τελευταίο! Φόρεσε και τα κοσμήματά μου!

Elif Αρζού σκοτώνει την Γκοντζά

005: ΑΡΖΟΥ: Τώρα έγινες εγώ! Πάντα ήθελες να μου μοιάσεις... φορούσες τα ρούχα μου, έβαζες την κολόνια μου, τα κοσμήματά μου, τα καλλυντικά μου... Κι αφού ήθελες να είσαι σαν εμένα, τώρα θα πεθάνεις στη θέση μου...

006: ΓΚΟΝΤΖΑ: Εχεις τρελαθεί! Βοήθεια!

Elif Αρζού δολοφονεί την Γκόντζα

Λεζάντα 007: Η Αρζού την αναισθητοποιεί και την τοποθετεί στο αυτοκίνητο.

Elif Γκόντζα αναίσθητη

Λεζάντα 009: Η Αρζού τηλεφωνεί στην αστυνομία και ενημερώνει πως δήθεν βρέθηκε το αυτοκίνητο με το οποίο την ψάχνουν.

Elif Αρζού δολοφονία

Από την Γιάννα Παπανικολάου

TAGS