Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξελίξεις σοκ (21/5) - Ένας φόνος θα φέρει ανατροπές

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Ένας καλά καλυμμένος φόνος θα φέρει ανατροπές στη σειρά του ANT1. Διαβάστε όλες τις σοκαριστικές εξελίξεις που μας περιμένουν σήμερα (21/5) στο Γυναίκα χωρίς όνομα. Ο Νίκος καταφέρνει να αποφύγει την εξέταση DNA που θα αποδείκνυε ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος της συζύγου του.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

Expand player

ΠΕΜΠΤΗ 21/05

Τα σχέδια της Εύας αρχίζουν να έχουν αποτέλεσμα, καθώς η εμπιστοσύνη της Κάτιας προς τον Αργύρη έχει κλονιστεί. Η Μαρίνα αγωνιά για το αν ο αστυνόμος θα καταφέρει να πάρει αίμα από τον Νίκο, ενώ ο Αστυνόμος – πεπεισμένος για την ενοχή του Νίκου - αρχίζει να απορεί τι είναι αυτό που έκανε τον Φώτη να ομολογήσει ένα έγκλημα που δεν έκανε… Η Μάρθα αποφασίζει να σταματήσει να παίρνει την αγωγή της. Η Ευγενία συνεχίζει τις προσπάθειες να παγιδέψει τον Χατζή σχετικά με το θέμα του μωρού της Έλλης.

Η Κάτια μαθαίνει από τον Μιχάλη κάτι που θα την αφήσει άφωνη και συνειδητοποιεί ότι η Εύα και ο Γιάννης δεν είναι αυτό που θέλουν να δείχνουν… Ο Νίκος καταφέρνει να αποφύγει την εξέταση DNA που θα αποδείκνυε ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος της συζύγου του. Ένας καλά καλυμμένος φόνος θα φέρει ανατροπές στη ζωή της Έλλης…Ποια όμως σειρά θα πάρει την θέση του Γυναίκα χωρίς όνομα; Δείτε εδώ τι αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ. Χαμός.

Οι εξελίξεις θα είναι όμως σοκαριστικές και στο επόμενο επεισόδιο (22/5) της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα

Η Εύα πιέζει τον Αργύρη, ο οποίος έχει αρχίσει να χαίρεται τις στιγμές με τον γιο του, αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της πρώην συζύγου του. Η Μάρθα αρχίζει και πάλι να βρίσκει τον παλιό της εαυτό, με συνέπειες που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει… Η Κάτια επισκέπτεται την Εύα και μαθαίνει τυχαία όλη την αλήθεια για το πραγματικό της σχέδιο σχετικά με τον Αργύρη… Η Μαρίνα και η Κάτια περιμένουν με αγωνία την σύλληψη του Νίκου, με τον φόβο πάντα πως μπορεί να μιλήσει για την ψεύτικη ταυτότητα της Μαρίνας. Η Κάτια προσπαθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις της Εύας.

Η Έλλη περιμένει νέα από την Ευγενία που προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει σε σχέση με τον Χατζή, αλλά εκείνη είναι ήδη νεκρή. Η Μάρθα προσποιείται ότι έχει μετανιώσει για όσα έκανε και ξεγελάει ακόμα και τον ψυχίατρό της. Ο αστυνόμος, έχοντας πια στα χέρια του τη φωτογραφία της Μαρίνας από τη φυλακή, καταφέρνει και βρίσκει την πραγματική της ταυτότητα. Τώρα πια επιβεβαιώνονται όλες οι υποψίες του και η φυλακή φαίνεται μονόδρομος για την Μαρίνα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου: Αποκάλυψαν το όνομα της κόρης τους

Γυναίκα χωρίς όνομα - σούπερ αποκλειστικό: Η Μαρίνα Χάνει τη Μελίτη! Κινδυνεύει η ζωή της...