Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου: Αποκάλυψαν το όνομα της κόρης τους

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θανάσης Πατριαρχέας - Βίβιαν Δράκου: Αποκάλυψαν το όνομα της κόρης τους

Ο Θανάσης Πατριαρχέας, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», μαζί με την αγαπημένη του Βίβιαν Δράκου, αποκάλυψαν το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους που γεννήθηκε πριν από λίγο καιρό.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι δέθηκε με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Νοέμβριο, και πριν από λίγο καιρό, υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο φαίνεται πως τους έχει αλλάξει για τα καλά τη ζωή.

Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, το ζευγάρι πρόκειται να βαφτίσει την κόρη του «Σταυρούλα» ενώ μάλιστα το καλοκαίρι σκοπεύει μετά τον πολιτικό γάμο που έκανε στο δημαρχείο της Γλυφάδας, να χορέψει και τον χορό του Ησαΐα.

Παράλληλα, και μία ακόμα ηθοποιός από το Γυναίκα Χωρίς Όνομα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη η οποία γέννησε πριν από λίγες μέρες. Δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της.

H Βίβιαν Δράκου πήρε πριν από λίγο καιρό εξιτήριο από το νοσοκομείο και μαζί με τον Θανάση Πατριαρχέα ανέβασαν την πρώτη φωτογραφία με την κόρη τους

Η σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού, Θανάση Πατριαρχέα, πήρε πριν από λίγη ώρα εξιτήριο από το μαιευτήριο και οι δύο τους επιστρέφουν σπίτι με το μωρό τους! Ο ηθοποιός έβγαλε ήδη την πρώτη φωτογραφία με την μπέμπα και "λιώσαμε"!

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει τις πιο όμορφες μέρες της ζωής του, μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Η Βίβιαν Δράκου έφερε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στον κόσμο και οι δυο τους δε θα μπορούσαν να είναι πιο χαρούμενοι.

Σήμερα, μαμά και κόρη πήραν εξιτήριο, και επιστρέφουν όλοι μαζί σπίτι!

Θανάσης Πατριαρχέας πατέρας