Baby boom στην ελληνική showbiz! Ηθοποιός από το «Γυναίκα χωρίς όνομα» έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς!

Σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Baby boom στην ελληνική showbiz! Ηθοποιός από το «Γυναίκα χωρίς όνομα» έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς!

Ακόμα ένα baby boom έσκασε στην ελληνική showbiz, μιας και ένας αγαπημένος ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Γυναίκα Χωρίς όνομα», έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Η αγαπημένη του γέννησε σήμερα το πρωί!

Μετά από 14 ώρες τοκετού, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής από την καθημερινή σειρά «Γυναίκα Χωρίς όνομα», υποδέχθηκε την κόρη του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο λόγος για τον Θανάση Πατριαρχέα και την Βίβιαν Δράκου, οι οποίοι πριν από λίγη ώρα έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή μέσω Instagram, ο Θανάσης Πατριαρχέας, γράφοντας: «Δέος, πληρότητα, ευθύνη», είναι τα πρώτα λόγια του «κατουρημένου» (σ.σ. από τη χαρά) μπαμπά».

Ακόμα μία ευχάριστη είδηση για την ελληνική showbiz, μετά και από τη γέννηση του έκτου παιδιού της Ολυμπίας Χοψονίδου!

Θανάσης Πατριαρχέας Βίβιαν Δράκου
πατριαρχέας μπαμπάς

Baby Boom στην ελληνική showbiz! Γνωστός τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά πατέρας!

Έσκασε τώρα baby boom στην ελληνική showbiz! Αυτός ο γνωστός τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά πατέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Τα γεννητούρια συνεχίζονται στην ελληνική showbiz! Ακόμη ένα αγαπημένο ζευγάρι έφερε στη ζωή ένα υπέροχο μωράκι και διανύει χωρίς αμφιβολία, τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του.

Baby boom στην ελληνική showbiz! Γέννησε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός!

Ο λόγος για τον τραγουδιστή, Γιάννη Ρουσσουνέλο από το συγκρότημα "Kings" ο οποίος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις πρώτες φωτογραφίες της μπέμπας τους.

«Μέχρι τώρα νόμιζα πως ήξερα τι σημαίνει ευτυχία.. Προφανώς και δεν ήξερα τίποτα» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του μωρού του ο Γιάννης Ρουσσουνέλος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αγαπημένης του Ελίνας, φρόντιζε να ενημερώνει τους followers του με τις πιο υπέροχες φωτογραφίες από τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!