Ολυμπία Χοψονίδου: Μόλις γέννησε! Η πρώτη φωτογραφία από τον Βασίλη Σπανούλη!

Στην αγκαλιά του η νεογέννητη κόρη του!

Ολυμπία Χοψονίδου: Μόλις γέννησε! Η πρώτη φωτογραφία από τον Βασίλη Σπανούλη!

Μόλις γέννησε η Ολυμπία Χοψονίδου και την είδηση έκανε γνωστή ο Βασίλης Σπανούλης με μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram!

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας πιο ευτυχισμένος από ποτέ ανακοίνωσε πως το 6ο παιδί τους μόλις ήρθε στον κόσμο με μια οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Ο Βασίλης Σπανούλης κρατάει στα χέρια του το νεογέννητο παιδί του και «ρίχνει» το Instagram με αυτήν την εικόνα! Η Ολυμπία Χοψονίδου απουσιάζει από την συγκεκριμένη φωτογραφία καθώς απ' ότι φαίνεται παραμένει στο δωμάτιο για να ξεκουραστεί μετά από την γέννα.

Η Οικογένεια Σπανούλη μόλις μεγάλωσε κατά ένα μέλος και η ευτυχία τους είναι απερίγραπτη!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δείτε μια φωτογραφία ντοκουμέντο απ' όταν είχε πάρει εξιτήριο! Ήταν μια καλλονή!

Ολυμπία Χοψονίδου: Γεννάει με καισαρική! Η αποκάλυψη για το παιδί με τον Σπανούλη πριν το νοσοκομείο!

Η Ολυμπία Χοψονίδου γεννάει με καισαρική! Η αποκάλυψη για το παιδί με τον Σπανούλη πριν το νοσοκομείο που προκάλεσε εντύπωση! Ποιος ο απίστευτος λόγος; Φαίνεται αδιανόητο!

Παρά το γεγονός ότι έχει ήδη πέντε παιδιά η Χοψονίδου ασχολείται πολύ με τα social media, και μάλιστα ζητάει από τους followers της να της κάνουν ερωτήσεις.

Μάλιστα, φαίνεται πως η ίδια έχει αποκαλύψει πολλά για τις γέννες της, αφού κάποια από τις διαδικτυακές της φίλες ήξερε ότι στις γέννες των δύο κοριτσιών της έκανε καισαρική.

Έτσι την ρώτησε:

«Λόγω των καισαρικών στα κορίτσια σας και το 6ο θα γεννηθεί με καισαρική;» και η Χοψονίδου απάντησε: «Μάλλον» δείχνοντας την λύπη και την αγωνία της για αυτή την προοπτική. Η αλήθεια είναι πως φαίνεται δύσκολο από ιατρικής άποψης μετά από τοκετό με καισαρική να γεννηθεί παιδάκι φυσιολογικά, εμείς όμως της ευχόμαστε ότι καλύτερο!

Ολυμπία Χοψονίδου: Πήγε να γεννήσει και ήταν βαμμένη! Η φωτογραφία που τράβηξε ο Σπανούλης... 10 χρόνια μετά!

H Ολυμπία Χοψονίδου πήγε να γεννήσει και ήταν βαμμένη! Η φωτογραφία που τράβηξε ο Σπανούλης... 10 χρόνια μετά και έχει γίνει viral!

Ήταν στις αρχές του χρόνου όταν η Ολυμπία αποφάσισε κάνει το περιβόητο 10 years challenge! Η ίδια, δεν έχει αλλάξει καθόλου εδώ και 10 χρόνια με τη μόνη διαφορά ότι πλέον έχει 6 παιδιά!

Η ίδια, όταν είχε πάει να γεννήσει τον Θανάση Σπανούλη, ήταν βαμμένη με ελαφριά μάσκαρα και ρουζ! Ο Βασίλης Σπανούλης, είχε τραβήξει την φωτογραφία με τους δυο τους και η Ολυμπία έκανε την αποκάλυψη στις 2/1! Δείτε την και πείτε μας... δεν είναι υπέροχη;

Έχετε δει και πώς είναι το κορμί της πριν γεννήσει το 6ο της παιδί;