Ολυμπία Χοψονίδου: Όταν είχε πάρει εξιτήριο με τον Σπανούλη και φόρεσε μαύρα ρούχα! Το σώμα της έμοιαζε σα να μη γέννησε!

Πώς ήταν όταν γέννησε το 5ο παιδί της; Flashback!

Ολυμπία Χοψονίδου: Όταν είχε πάρει εξιτήριο με τον Σπανούλη και φόρεσε μαύρα ρούχα! Το σώμα της έμοιαζε σα να μη γέννησε!

Η Ολυμπία Χοψονίδου όταν είχε πάρει εξιτήριο με τον Σπανούλη και φόρεσε μαύρα ρούχα! Το σώμα της έμοιαζε σα να μη γέννησε και έχουμε όλο το φωτογραφικό ρεπορτάζ! Η εικόνα στην δημοσιότητα!

Ήταν το μακρινό 2017, όταν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης πήραν στην αγκαλιά τους τον πέμπτο καρπό του έρωτά τους και γύρισαν μαζί του στο σπίτι τους.

Η πρώην Σταρ Ελλάς πήρε εξιτήριο στις 12:30 το μεσημέρι της 29ης Σεπτεμβρίου, από το μαιευτήριο Ιασώ. Η Ολυμπία Χοψονίδου είχε φορέσει μαύρα ρούχα και είχε εντυπωσιάσει μέχρι και τον Βασίλη Σπανούλη. Το σώμα της, έμοιαζε σα να μη γέννησε και όσοι την είχαν δει τότε, συμφωνούσαν στο εξής 1: Μια φορά μοντέλο, για πάντα μοντέλο! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Ολυμπία Χοψονίδου πότε γεννάει

Έχετε δει και την μεγαλύτερη περιουσία του;

Ολυμπία Χοψονίδου: Πήγε να γεννήσει και ήταν βαμμένη! Η φωτογραφία που τράβηξε ο Σπανούλης... 10 χρόνια μετά!

H Ολυμπία Χοψονίδου πήγε να γεννήσει και ήταν βαμμένη! Η φωτογραφία που τράβηξε ο Σπανούλης... 10 χρόνια μετά και έχει γίνει viral!

Ήταν στις αρχές του χρόνου όταν η Ολυμπία αποφάσισε κάνει το περιβόητο 10 years challenge! Η ίδια, δεν έχει αλλάξει καθόλου εδώ και 10 χρόνια με τη μόνη διαφορά ότι πλέον έχει 6 παιδιά!

Η ίδια, όταν είχε πάει να γεννήσει τον Θανάση Σπανούλη, ήταν βαμμένη με ελαφριά μάσκαρα και ρουζ! Ο Βασίλης Σπανούλης, είχε τραβήξει την φωτογραφία με τους δυο τους και η Ολυμπία έκανε την αποκάλυψη στις 2/1! Δείτε την και πείτε μας... δεν είναι υπέροχη;

Έχετε δει και πώς είναι το κορμί της πριν γεννήσει το 6ο της παιδί;