Baby boom - Γέννησε ηθοποιός από το «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»

Έσκασαν τα ευχάριστα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Baby boom - Γέννησε ηθοποιός από το «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»

Ακόμα ένα πολύ ευχάριστο baby boom, έκανε την εμφάνισή του στην ελληνική showbiz, μιας και πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστή η είδηση πως γέννησε μία πολύ αγαπημένη ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά του ANT1, «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η οποία πριν από λίγη ώρα έκανε γνωστό, μέσα από μία δημοσίευσή της στο Instagram, πως έφερε στον κόσμο το παιδάκι της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Εκείνη και ο αγαπημένος της, Στράτος Διακάκης, υποδέχθηκαν την κορούλα τους στις 7 Μαΐου, και σήμερα η ηθοποιός θέλησε να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα στους διαδικτυακούς της φίλους, με μία πολύ όμορφη φωτογραφία του μωρού τους.

«Η πιο όμορφη στιγμή στη ζωή μας! Η μέρα που θα θυμόμαστε οτι εσύ είσαι το για πάντα μας!• Στράτο σ’ αγαπάω μέχρι το φεγγάρι και πίσω!» έγραψε στα social media, δείχνοντας μας την νεογέννητη μπέμπα της.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το Γυναίκα χωρίς όνομα, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το αποκλειστικό που σας έχουμε. Όλη η συνταρακτική συνέχεια της σειράς μόνο εδώ.

Λίγο πριν γεννήσει η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη από το Γυναίκα Χωρίς Όνομα, είχε κάνει μία απολαυστική δημοσίευση

Η ηθοποιός είναι έτοιμη να φέρει σε λίγο καιρό στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και δείχνει να είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ, αν και έχει ταλαιπωρηθεί κάπως από τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η οποία περιμένει να γεννήσει σε λίγο καιρό το παιδάκι της και έτσι θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία θέλησε να σατιρίσει την κοιλίτσα της, με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα.

«Βρήκα τον χασάπη που πουλούσε ολόκληρο το αρνί (δεν λέω ποιος είναι μην το δημιουργήσω πρόβλημα) και του υποσχέθηκα ότι ήταν μόνο για 2 άτομα. Φούσκωσα λιγάκι αλλά το κατάφερα».

Μιας και είπαμε για το Γυναίκα χωρίς όνομα, ρίξτε μια ματιά στις "καυτές" εξελίξεις από τα όσα πρόκειται να συμβούν τη συνέχεια της σειράς.

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη έγκυος