Μετά το Globetrotters αυτό είναι το νέο ριάλιτι του Star που πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω

Δείτε αναλυτικά

Αν και τα ποσοστά τηλεθέασης δεν είναι και τα πιο ιδανικά, το Star φαίνεται πως θέλει να δώσει μια ευκαιρία σε κάτι καινούργιο αφού αυτή τη φορά, εξασφάλισε τα δικαιώματα του Asia Express.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό παιχνίδι, με αρκετή περιπέτεια όπου μέχρι στιγμής έχει σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία σε περισσότερες από 12 χώρες.

Expand player

9 ζευγάρια από αγαπημένους celebrities και ένα τεράστιο challenge: να διασχίσουν 4 χώρες της Ασίας! Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη, on the road, με ελάχιστα χρήματα, τεράστια θέληση και απέραντη ευρηματικότητα!

Φίλοι; Σύντροφοι; Συνάδελφοι; Συγγενείς; Ό,τι κι αν ενώνει τα διάσημα ζευγάρια, σίγουρα πρέπει να είναι πολύ δυνατό, για να γράψουν μαζί χιλιόμετρα στον δρόμο και να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής. Θα διασχίσουν διαδρομές, που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό.

Θα συνδεθούν με τους ντόπιους, την κουλτούρα τους και την καθημερινότητά τους. Θα συντονιστούν με τον παλμό της πραγματικής ζωής και θα γευτούν μια άλλη Ασία, που δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει ένας απλός τουρίστας.

Ποιο ζευγάρι θα κάνει το πνεύμα του Asia Express, τρόπο ζωής; Ποιο ζευγάρι θα αφεθεί στη γοητεία του απρόβλεπτου και θα παρακάμψει τις προκλήσεις; Από εβδομάδα σε εβδομάδα και από σταθμό σε σταθμό όλα κρίνονται, όλα αλλάζουν, και όλα μπορούν να ανατραπούν.

Για παίκτες και θεατές η αδρεναλίνη είναι ο τρίτος συνταξιδιώτης. Κάθε εβδομάδα ένα ζευγάρι θα «αποβιβάζεται» από το Asia Express και θα επιστρέφει πιο πλούσιο σε εμπειρίες και αυτογνωσία.

Αυτό είναι το Asia Express! Ένα παιχνίδι περιπέτειας, που υμνεί τη συνεργασία, την προσαρμοστικότητα, την επαφή των πολιτισμών, το ταξίδι στον κόσμο και μέσα μας.

Αυτό είναι το μέλλον του MasterChef στο STAR - Κόβεται ή όχι;

Ο Πάνος Ιωαννίδης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή του ALPHA, «Καλύτερα δε γίνεται» όπου μέσα σε όλα ο γνωστός σεφ μίλησε για το MasterChef αλλά και για την πρόταση που είχε κάνει ο Ατζούν Ιλιτζαλι και στους τρεις κριτές για να τους πάρει στο Top Chef. Δείτε εδώ το αστρονομικό ποσό που τους προσέφερε ο Ατζούν.

Μέσα σε όλα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το ταξίδι φέτος στο MasterChef θα είναι φοβερό. Το πιο ακριβό μενού που έχω γευτεί κόστιζε 650 ευρώ. Δεν θα πήγαινα να φάω στο εστιατόριο του Νουσρέτ. Στην κουζίνα που ετοιμάζω θα συνεργαστώ με ανθρώπους που πέρασαν από το MasterChef. Θα έβαζα τον Τζιοβάνι στην κουζίνα μου… χθες!».

Ο Πάνος Ιωαννίδης απάντησε στη συνέχεια για την πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλι: «Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η πρόταση του Acun Ilicali, με ένα σημαντικό ποσό, αλλά αποφασίσαμε και οι τρεις να μείνουμε στο Star. Τα επόμενα δύο χρόνια θα είμαστε στο Star. Πρώτα ο Θεός θα έχουμε και την επόμενη σεζόν MasterChef».

Και συνέχισε λέγοντας: «Φέτος δεν κατάφερα να πάω στο Άγιο Όρος λόγω του κορωνοϊού. Έχω μαγειρέψει στο μοναστήρι και ήταν φοβερή εμπειρία».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άνω κάτω παρουσιαστές και κανάλια - Τα νούμερα τηλεθέασης για το STAR

Ανακοινώθηκε - Τότε κάνει πρεμιέρα το DWTS