Πάνος Ιωαννίδης: Το αστρονομικό ποσό που τους προσέφερε ο Ατζούν - "Τo ποσό της πρότασης ήταν..."

«Είναι αλήθεια ότι είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική προσφορά από άλλο κανάλι για αντίστοιχη εκπομπή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνος Ιωαννίδης: Το αστρονομικό ποσό που τους προσέφερε ο Ατζούν -

Στην κάμερα της Super Κατερίνας μίλησε το πρωί της Πέμπτης (23/9) ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο καταξιωμένος σεφ και κριτής του Masterchef μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο αστρονομικό ποσό που δέχθηκαν από τον Ατζούν.

Οι δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη

«Είναι αλήθεια ότι είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική προσφορά από άλλο κανάλι για αντίστοιχη εκπομπή αλλά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε εκεί που ήμασταν. Τo ποσό της πρότασης ήταν πολύ κοντά σε αυτό που γράφτηκε, αλλά πέραν των χρημάτων υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μπαίνουν στο αντίβαρο.

Ο ανταγωνισμός είναι καλός όταν είναι θεμιτός. Έχουμε απέναντι μας εξαιρετικούς μάγειρες αλλά το MasterChef είναι MasterChef».

Αυτή την δουλειά έκανε πριν γίνει σεφ ο Πάνος Ιωαννίδης

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star και στον Τάσο Μπιμπισίδη μίλησε το πρωί της Τρίτης (21/9) ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο αγαπημένος κριτής του Masterchef μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην δουλειά που έκανε στο παρελθόν, πολύ πριν γίνει σεφ.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε στην αγάπη του στην μαγειρική, στα εφηβικά του χρόνια αλλά και στην αγάπη του για το... delivery!

«Από πολύ μικρός με ενδιέφερε η μαγειρική, έμπαινα στην κουζίνα να δω τι μαγείρευε η γιαγιά μου, η μαμά μου, ρωτούσα. Ειδικά οι πολίτισσες γιαγιάδες, καταλαβαίνεις! Προσπαθώ ακόμη να πιάσω αυτή τη γεύση που θυμάμαι από τη γιαγιά, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Ήμουν ανήσυχο νιάτο, μακρύ μαλλί, δεν ήμουν ήσυχο παιδί.

Έχω δουλέψει και ως σερβιτόρος και σε μαγαζιά με τουριστικά είδη. Πωλούσα και κοσμήματα στις παραλίες και στον δρόμο. Με έπιασαν μια μέρα χωρίς άδεια και σταμάτησα. Ένας MasterChef τρώει… delivery! Σπίτι σπάνια θα μαγειρέψω, κάτι πάρα πολύ γρήγορο. Αν ανοίξεις το ψυγείο του σπιτιού μου θα βρεις σίγουρα κάτι ληγμένο. Είναι ένα συν η γυναίκα να ξέρει να μαγειρεύει. Δεν το έχω πολύ ανάγκη αλλά το λαμβάνω υπόψη.

Στην αρχή ντρεπόμουν με τις κάμερες, ένιωθα μια αμηχανία. Τώρα το έχω συνηθίσει, την αγνοώ και είμαι ο εαυτός μου και όλα καλά». Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πάνος Ιωαννίδης είχε δηλώσει παλιότερα συνέντευξη στο Top Chef.