Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δίνει 3 εκατομμύρια στους κριτές του MasterChef για να συνεργαστούν

Η κίνηση του STAR με σκοπό να μην χάσουν Κοντιζά, Ιωαννίδη, Κουτσόπουλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δίνει 3 εκατομμύρια στους κριτές του MasterChef για να συνεργαστούν

Το STAR θέλει να αποδυναμώσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί και έκανε μια απίστευτη πρόταση στους 3 κριτές του MasterChef 5. Ο τούρκος παραγωγός θέλει να τους πάρει στον ΣΚΑΙ με σκοπό να φτιάξει ένα εξίσου μεγάλο μαγειρικό παιχνίδι και να ισοπεδώσει τον ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, η πρόταση της AcunMedya στους κριτές, αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ (1 εκατομμύριο ευρώ για καθέναν από τους σεφ) για συνεργασία συνολικής διάρκειας τριών ετών με κλειστό συμβόλαιο. Στο πλαίσιο της ίδιας πρότασης, ο Τούρκος παραγωγός, έδωσε εγγυήσεις ότι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα άλλου μαγειρικού ριάλιτι και ότι θα τηρήσει τα ίδια υψηλά στάνταρντ παραγωγής.

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ προορίζεται για το πρώτο μισό της σεζόν και αν τελικά υπογράψουν οι κριτές του MasterChef με τον Ατζούν θα απειλήσουν το GNTM που επιστρέφει.

Η αντιπρόταση του STAR στους κριτές τους MasterChef για να μην τους πάρει ο Ατζούν

Ατζούν Ιλιτζαλί κριτές MasterChef 5

Στο STAR λοιπόν σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, έχει σημάνει συναγερμός και προχωρά σε αντιπρόταση υψηλών αξιώσεων προκειμένου να μην τους χάσει. Συγκεκριμένα, ανεβάζει τόσο το ύψος της αμοιβής των τριών σεφ όσο και τον χρόνο διάρκειας της συνεργασίας, ώστε να τους δώσει ισχυρά κίνητρα να παραμείνουν στον σταθμό.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, ενώ στόχος είναι να λήξουν άμεσα και σίγουρα πριν από την Τετάρτη 9 Ιουνίου που θα διεξαχθεί ο τελικός του MasterChef. Μετά τη λήξη του τελικού, το κανάλι επιθυμεί να βγει στον αέρα το τρέιλερ συμμετοχών για το MasterChef 6 και ως εκ τούτου είναι κρίσιμο να έχει ληφθεί οριστική απόφαση για την παραμονή ή μη των σεφ.

Η σκληρή απόφαση του Ατζούν για τον Τριαντάφυλλο!

Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να προκαλεί εκνευρισμό στην μπλε, «διαλύοντας» το αγώνισμα με μια κίνησή του.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ήταν να αγωνιστεί με αντίπαλο τον «Κόρο», ο «Ντάφυ» αποφάσισε να... θυμηθεί τον τραυματισμό του, αφού έβλεπε πως δεν τα πάει καλά στο αγώνισμα, με συνέπεια να «ξεσπάσει» η αντίπαλη ομάδα, θεωρώντας πως κοροϊδεύει, αφού μάλιστα έκανε πως κούτσαινε.

Όταν, μάλιστα, είπε πως δε θέλει το έπαθλο, αν η ομάδα του κέρδιζε, οι υπόλοιποι τον κορόιδευαν. Ο Ατζούν, κάπως έτσι, συγκέντρωσε τους παίκτες και τους είπε, ότι έπρεπε να βρεθεί μια λύση για το πρόβλημα, μιας και μετά από επιμονή των «Μπλε» το αγώνισμα ήταν ομαδικό.

Πρότεινε, λοιπόν, κάθε φορά που δεν πήγαινε σε ματσάρισμα ο Τριαντάφυλλος, ένας πόντος να πηγαίνει στην μπλε ομάδα, κάτι που έγινε δεκτό.