Survivor 4: Έξαλλη η Καρολίνα με τον Τριαντάφυλλο και την πρόταση του Ατζούν για το αγώνισμα!

"Εδώ και 3 μήνες ο Τριαντάφυλλος είναι ένα πρόβλημα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Έξαλλη η Καρολίνα με τον Τριαντάφυλλο και την πρόταση του Ατζούν για το αγώνισμα!

Νεύρα έδειξε στον Ατζούν Ιλιτζαλί η Καρολίνα Καλύβα πριν από την έναρξη του αγωνίσματος επάθλου στο Survivor, με τον Τούρκο παραγωγό να παίρνει μια απόφαση, που σε κανέναν δεν άρεσε.

Ο Ατζούν συγκέντρωσε τους παίκτες πριν από το αγώνισμα και προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού, όταν τους είπε πως μέρος του επάθλου, είναι και το ταξίδι στο Μαϊάμι. Στη συνέχεια, όμως, είπε κάτι που βρήκε αντίθετη την μπλε ομάδα.

Συγκεκριμένα, τους ανακοίνωσε πως το αγώνισμα θα γινόταν ατομικό και δύο νικητές θα έπαιρναν ακόμη δύο άτομα μαζί τους στο Μαϊάμι, καθώς θα ήταν άδικο να είναι ομαδικό λόγω του τραυματισμού του Τριαντάφυλλου.

Η Καρολίνα, εκεί, αντέδρασε λέγοντας πως ο «Ντάφυ» είναι το πρόβλημα και θέλει την ομάδα της για το έπαθλο. Κάπως έτσι, ανάγκασε τον Ατζούν να πάρει πίσω την απόφασή του, επισημαίνοντας πως τελικά το αγώνισμα θα είναι ομαδικό.

Έξαλλη η Καρολίνα

Καρολίνα και Ασημακόπουλος "σταυρώνουν" τον Σάκη!

Ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Τριαντάφυλλος σχολίασαν τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο Survivor, με την Καρολίνα Καλύβα να ξεμπροστιάζει τη στρατηγική τους με όσα ψέμματα αυτή φέρνει, έχοντας τον Σάκη ως επίκεντρο.

Η Καρολίνα ανέφερε στην κάμερα το περιστατικό, τονίζοντας πως άκουσε τους τρεις να συζητούν, ενώ οι υπόλοιποι ήταν στη ζούγκλα.

Η ίδια, φυσικά, είπε όλα όσα έγιναν στους φίλους της, κάνοντας έξαλλο τον Ασημακόπουλο, ο οποίος είπε πως θέλει να του μιλήσει. Η Καρολίνα, παράλληλα, χαρακτήρισε ως ψεύτη τον Σάκη για όσα έχει διαδώσει, επισημαίνοντας πως όσα λέει, όταν κάνει στρατηγική, είναι κρυφά από τους υπόλοιπους. Πρόσθεσε, δε, στο τέλος πως όλοι έχουν καταλάβει το τι κάνει, έχοντας μάθει... καλά το Survivor από πριν.