The Bachelor 2: Το ατομικό ραντεβού της Έλενας και το μασάζ που "τάραξε" τον Αλέξη Παππά

«Η καρδιά σου αξίζει τα καλύτερα»

Στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2, από τα πρώτα κιόλας λεπτά επιβεβαιωθήκαμε πως ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορίτσια "φουντώνει" ολοένα και περισσότερο καθώς όλες οι παίκτριες θέλουν να φτάσουν στον τελικό τους στόχο όπου δεν θα μπορούσε να ήταν ο Αλέξης Παππάς.

Μεταξύ άλλων ο Bachelor κάλεσε την Έλενα σε ένα ατομικό ραντεβού καθώς οι δυο τους εδώ και αρκετό καιρό δεν έχουν έρθει τόσο κοντά αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες άλλη είναι εκείνη η οποία φαίνεται πως έχει κερδίσει για τα καλά τα μάτια του.

Expand player

Έτσι, η ίδια δεν δίστασε να του χαρίσει ένα μασάζ προκειμένου να τον ξεκουράσει αλλά και να τον "μαγέψει". Βέβαια η Έλενα δεν έφυγε με άδεια χέρια αφού μαζί της πήρε και το κόκκινο τριαντάφυλλο.

Το μασάζ και το τριαντάφυλλο της Έλενας

Αρνήθηκε να αποκαλύψει στον Αλέξη το πρόβλημα υγείας της η Έλενα

Κατά τη διάρκεια του καυγά της με τη Φαίη στο σημερινό (8/10) επεισόδιο του The Bachelor 2, η Έλενα αποκάλυψε πως έχει ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια, κάτι για το οποίο δεν γνωρίζει κανένα κορίτσι μέσα στη βίλα.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Αλέξης Παππάς επέλεξε την Έλενα για ατομικό ραντεβού και επί τη ευκαιρία τη ρώτησε για το πρόβλημα υγείας.

Η Έλενα του εξήγησε πως προτιμά να το κρατήσει για τον εαυτό και ο Αλέξης το σεβάστηκε καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευαίσθητο ζήτημα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα με την προσβολή της Φαίης

Στα δικαστήρια ο Bachelor, Αλέξης Παππάς - Μηνύει πρώην συμπαίκτη του στο Survivor 4