The Bachelor 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα με την προσβολή της Φαίης

«Εγώ είμαι πιο γυμνασμένη από εκείνη, δεν ξέρω γιατί έχασα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα με την προσβολή της Φαίης

Για ακόμα μία φορά το επεισόδιο του The Bachelor 2 ξεκίνησε με μεγάλες εντάσεις μιας και η Φαίη, μετά την ήττα της στο αγώνισμα, αποφάσισε να κάνει μία προσωπική επίθεση στην Έλενα για το πόσο γυμνασμένη είναι.

Όλα ξεκίνησαν μετά το αγώνισμα, όταν η Έλενα κέρδισε και έφερε την νίκη στην ομάδα της. Η Φαίη ενοχλήθηκε και είπε: «Ε όχι να χάσω και από την Έλενα». Τα κορίτσια της ομάδας της αντέδρασαν έντονα και την θεώρησαν υπεύθυνη για την ήττα τους, ενώ αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα κορίτσια δίνουν σωματική μάχη για τον Αλέξη.

Ο καυγάς της Έλενας με τη Φαίη στο The Bachelor 2

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η Φαίη το συνέχισε και είπε πως εκείνη έχει καλύτερη φυσική κατάσταση από την Έλενα, δείχνοντας το σώμα της. Το γεγονός αυτός ενόχλησε ιδιαίτερα τόσο την Έλενα όσο και τις υπόλοιπες παίκτριες.

Τελικά, η Ιωάννα πλησίασε τη Φαίη και της εξήγησε για ποιο λόγο είναι λάθος η στάση της, καλώντας την να ζητήσει συγγνώμη από την Έλενα. Η Φαίη ζήτησε συγγνώμη αλλά δεν την εννοούσε και πολύ.

Η Φαίη ζήτησε συμβουλές από την Άννα για να ρίξει τον Αλέξη

Με μία ανατροπή ξεκίνησε το σημερινό (8/10) επεισόδιο του The Bachelor 2, μιας και η Φαίη πλησίασε την Άννα και της ζήτησε συμβουλές για το πώς θα καταφέρει να ρίξει τον Αλέξη Παππά μιας και οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά από την αρχή του παιχνιδιού.

Η Άννα ωστόσο έπαιξε πιο πονηρά και έτσι αντί να μιλήσει με ειλικρίνεια στην Φαίη, της είπε ψέματα για όσα αρέσουν στον Αλέξη. Εκείνη την ευχαρίστησε για τις συμβουλές της και μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα είπε: «Εδώ χτυπήσαμε φλέβα χρυσού».