The Bachelor 2: Το παθιασμένο φιλί του Αλέξη Παππά - Λένας

«Έχουμε να περάσουμε πολύ ωραίες στιγμές»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Το παθιασμένο φιλί του Αλέξη Παππά - Λένας

Μετά από το ομαδικό ραντεβού που είδαμε στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2, οι κοπέλες από την μια ομάδα οι οποίες στάθηκαν πιο τυχερές αφού κέρδισαν τον αγώνα μπάσκετ κατάφεραν να έρθουν πιο κοντά με τον Αλέξη προκειμένου να γνωριστούν ακόμη καλύτερα.

Μάλιστα, η Λένα ήταν εκείνη η οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή στο ομαδικό ραντεβού κατάφερε να "κεντρίσει" το ενδιαφέρον του Bachelor μιας και εκείνος ανακοίνωσε πως θα ήταν η κοπέλα η οποία θα πήγαινε μαζί του στο ραντεβού.

Μέσα σε όλα, παρόλο που ο ανταγωνισμός έχει "φουντώσει" οι δυο τους πέρασαν αρκετά καλά μιας και δεν ήρθαν μόνο κοντά αλλά η ίδια έφυγε με το κόκκινο τριαντάφυλλο. Ωστόσο, μόλις επέστρεψε στην βίλα οι αντιδράσεις των υπόλοιπων κοριτσιών δεν άργησαν να φανερωθούν.

Το παθιασμένο φιλί και οι αντιδράσεις των κοριτσιών στην βίλα του The Bachelor 2

Πασίγνωστη παρουσιάστρια μπαίνει στο The Bachelor 2 για τα μάτια του Αλέξη Παππά

Κι ενώ τα νέα για το μέλλον του Bachelor δεν είναι καθόλου καλά (δείτε εδώ τι απόφαση πήραν στον ALPHA) μια νέα... αλλά όχι μόνιμη προσθήκη θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές!

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της «Super Κατερίνα», μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εισβάλει στη βίλα για να κάνει μια συζήτηση με τον γοητευτικό εργένη, ο οποίος αναζητά τον έρωτα και την αγάπη, ανάμεσα στα πανέμορφα κορίτσια που διεκδικούν την καρδιά του.

Η KatKen έχει άλυτα ζητήματα να λύσει με τον Αλέξη Παππά, από το παρελθόν και όπως είπε, εκείνος δεν γνωρίζει τίποταγια την άφιξή της.