Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

The Bachelor 2: "Μάχη" σώμα με σώμα για τα μάτια του Αλέξη Παππά

«Η τρελή...»

The Bachelor 2:
TV24 06.10.2021 23:47
Από Ίρις Βίλα

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορίτσια έχει φουντώσει για τα καλά καθώς όλες έχουν δείξει πως είναι αποφασισμένες να κάνουν τα πάντα προκειμένου να αποδείξουν στον Αλέξη Παππά πως αξίζουν το ενδιαφέρον του αλλά και το έπαθλο.

Μάλιστα, οι προκλήσεις αλλά και οι ανατροπές δεν έλειψαν μιας και από τα πρώτα λεπτά ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε στα κορίτσια που επέλεξε να πάρει στο ομαδικό ραντεβού τι πρόκειται να κάνουν. Η μέρα φάνηκε πως ήταν άκρως αθλητική καθώς μπήκαν στο παρκέ άκρως δυναμικά.

Μέσα σε όλα η Αθηνά New York τραυματίστηκε στο χέρι της. Έτσι, αυτό που ζήτησε από τον Αλέξη Παππά ήταν να την δώσει κάποια φιλιά ώστε να ξεχάσει τον πόνο της. Από την άλλη η Άννα δεν έχασε την ευκαιρία να παραπονεθεί στον ίδιο. Μόλις αντίκρισε αυτό το θέαμα δεν δίστασε να πάει δίπλα της ώστε να την διώξει.

Ο τραυματισμός και ο τσακωμός στο The Bachelor

Εξελίξεις στον ALPHA: Οριστικό τέλος για το The bachelor

Κι ενώ έχει ξεσηκωθεί ολόκληρο κίνημα στο διαδίκτυο για να αποσυρθεί από την τηλεόραση, ο ALPHA φαίνεται πως παίρνει από μόνος του αυτή την μεγάλη απόφαση. Η τελευταία σεζόν του Bachelor μοιάζει να είναι γεγονός.

Στην απόφαση αυτή φαίνεται ότι έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι το ίδιο υψηλά όπως την προηγούμενη χρονιά.

Έτσι, φαίνεται ότι υπάρχουν σκέψεις προκειμένου να… γυρίσει την πλάτη σε τέτοιου είδους ριάλιτι και να επενδύσει εκεί που βλέπει ότι υπάρχει επιτυχία.

Πρότζεκτ όπως ο Σασμός που έχει αποδώσει τα μέγιστα λοιπόν, φαίνεται ότι θα έχουν της τιμητική τους και ο Alpha θέλει να βρει και άλλα προγράμματα να γεμίσει το πρόγραμμα του, που θα προσελκύσουν περισσότερο κοινό. Υπάρχει η σκέψη λοιπόν, μετά το τέλος του The Bachelor, να ξεκινήσει ένα νέο ριάλιτι, επιχειρηματικό αυτή τη φορά, όπως το «The apprentice», που παρουσίαζε ο Ντόναλντ Τραμπ στην Αμερική.

Στην Ελλάδα κεντρικός παρουσιαστής ήταν στο αντίστοιχο πρότζεκτ ο Πέτρος Κωστόπουλος, ενώ το ριάλιτι θα έχει το όνομα «Ο υποψήφιος». Μάλιστα φαίνεται ότι το κανάλι έχει αποφασίσει προς το παρόν να τελειώσει μία και καλή με τα ριάλιτι εγκλεισμού, έχοντας δει ότι δεν του προσφέρουν αυτά που θα ήθελε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σούσουρο με το Bachelor και τον εργένη, Αλέξη Παππά - Σε λίγες ώρες ενδέχεται να ανακοινωθεί επισήμως

«Παχυλοί» οι μισθοί των κοριτσιών του The Bachelor 2 - Τόσα χρήματα παίρνουν για να διεκδικήσουν τον Παππά

Share