The Bachelor 2: «Ο Αλέξης είναι ο MVP της ζωής μου»

Full in love τα κορίτσια στην βίλα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: «Ο Αλέξης είναι ο MVP της ζωής μου»

Όλες οι κοπέλες στην βίλα θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά του Αλέξη Παππά και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Βέβαια, μόνο μία θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του.

Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο ο Αλέξης Παππάς μετά από την νέα πρόκληση αλλά και τα κορίτσια που επέλεξε να πάρει μαζί του στο ομαδικό ραντεβού, εξομολογήθηκε στις ίδιες την αγάπη του με το μπάσκετ μιας και η δοκιμασία ήταν άκρως αθλητική.

Οι κοπέλες αναγκάστηκαν να χωριστούν σε δυο ομάδες προκειμένου να ξεκινήσει ο αγώνας καθώς μόνο η μια ομάδα η οποία θα κέρδιζε, θα ήταν η τυχερή προκειμένου να έρθει πιο κοντά με τον Αλέξη Παππά.

Η εξομολόγηση του Αλέξη Παππά

Αγόρασε τριώροφο σπίτι ο Αλέξης Παππάς - Εκεί θα στεγάσει την αγάπη του με την νικήτρια του Bachelor 2

Στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την συμμετοχή του στο παιχνίδι "Κάτι ξαναψήνεται" που αποθέωσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο ζαχαροπλάστης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Αλέξη Παππά.

«Τι να πω για το Bachelor… Ο Αλέξης Παππάς είναι πρώτον ηθοποιός, δεύτερον είναι ένας ρόλος. Ένας πολύ ακριβός ρόλος. Τα κορίτσια ελπίζω να το έχουν καταλάβει ότι είναι ένας ρόλος

Δεν νομίζω πως ο Αλέξης Παππάς μπήκε στο Bachelor για να γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός, το έκανε για τα λεφτά καθαρά, πληρώνεται για αυτό που κάνει και τελείωσε» , είπε αρχικά.

«Σαν άνδρας που είμαι, δεν θα έβγαινα στο σφυρί! Για τα λεφτά που πήρε, όμως, θα πήγαινα! Πήρε ένα σπίτι ολόκληρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Τριώροφο, ούτε καν διώροφο», αποκάλυψε ο Κώστας Παπαδόπουλος και αν ισχύει, τότε σίγουρα εκεί θα μείνει με την κοπέλα που θα επιλέξει από το Bachelor σαν εκλεκτή της καρδιάς του.