The Bachelor 2: Η νέα πρόκληση του Αλέξη Παππά θα αφήσει με το στόμα "ανοιχτό" τα κορίτσια

«Εύχομαι οι κοπέλες να απολαύσουν αυτό το ραντεβού»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Η νέα πρόκληση του Αλέξη Παππά θα αφήσει με το στόμα

Στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2, οι εξελίξεις αλλά και οι ανατροπές δεν θα έχουν τέλος καθώς από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε πως η μέρα για εκείνον αλλά και τις κοπέλες στην βίλα θα είναι άκρως αθλητική.

Όπως είναι λογικό ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς όλες οι κοπέλες έχουν μπει για τον ίδιο στόχο. Μέχρι στιγμής όπως έχει φανεί όλες είναι αποφασισμένες να κάνουν τα πάντα προκειμένου όχι μόνο να διεκδικήσουν τον Bachelor αλλά και το χρηματικό έπαθλο.

Μετά όμως από την αποχώρηση της Μαριάνθης ποια θα είναι η επόμενη κοπέλα που θα βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να αποχωρήσει από την βίλα και να πει το τελευταίο αντίο;

Οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά

Σούσουρο με το Bachelor και τον εργένη, Αλέξη Παππά - Σε λίγες ώρες ενδέχεται να ανακοινωθεί επισήμως

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει διαδικτυακό ψήφισμα καλεί τους χρήστες να ψηφίσουν για να καταργηθεί το reality The Βachelor. Με στόχο τις 20.0000 υπογραφές το ψήφισμα που τιτλοφορείται ακριβώς έτσι, δηλαδή «Να καταργηθεί το Bachelor» έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 19.100 υπογραφές στο Avaaz.

Παραλήπτης του αιτήματος φέρεται να είναι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Το αίτημα περιγράφει το είδος της εκπομπής λέγοντας πως το «The Bachelor είναι μία ελληνική reality τηλεοπτική εκπομπή, που προβάλλεται από τον Σεπτεμβρίου του 2020 από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Η βασική του ιδέα είναι ότι 20 γυναίκες διεκδικούν έναν άντρα.».

Συνεχίζει ωστόσο κάνοντας λόγο για εκπομπή με σεξιστικά στερεότυπα που υποβιβάζει τη γυναίκα, προωθεί τον ανταγωνισμό και την επιθετικότητα ανάμεσα στις ομόφυλες και ενδυναμώνει την ιδέα του κυρίαρχου αρσενικού.

Επισημαίνει δε ότι προσβάλλει κάθε έννοια ισότητας των φύλων. «Σε μια εποχή που η έμφυλη βία κορυφώνεται, εμείς ζητάμε ισότητα, συμπερίληψη, δημοκρατία» καταλήγει το ψήφισμα.

Δεν ήταν το τυχερό του Παππά μάλλον να βρει τελικά τον έρωτα...