Εξελίξεις στον ALPHA: Οριστικό τέλος για το The bachelor

Το project που παίρνει την θέση του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξελίξεις στον ALPHA: Οριστικό τέλος για το The bachelor

Κι ενώ έχει ξεσηκωθεί ολόκληρο κίνημα στο διαδίκτυο για να αποσυρθεί από την τηλεόραση, ο ALPHA φαίνεται πως παίρνει από μόνος του αυτή την μεγάλη απόφαση. Η τελευταία σεζόν του Bachelor μοιάζει να είναι γεγονός.

Στην απόφαση αυτή φαίνεται ότι έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι το ίδιο υψηλά όπως την προηγούμενη χρονιά.

Προβληματισμοί στον ALPHA με το The Bachelor

The bachelor alpha τέλος

Έτσι, φαίνεται ότι υπάρχουν σκέψεις προκειμένου να… γυρίσει την πλάτη σε τέτοιου είδους ριάλιτι και να επενδύσει εκεί που βλέπει ότι υπάρχει επιτυχία.

Πρότζεκτ όπως ο Σασμός που έχει αποδώσει τα μέγιστα λοιπόν, φαίνεται ότι θα έχουν της τιμητική τους και ο Alpha θέλει να βρει και άλλα προγράμματα να γεμίσει το πρόγραμμα του, που θα προσελκύσουν περισσότερο κοινό. Υπάρχει η σκέψη λοιπόν, μετά το τέλος του The Bachelor, να ξεκινήσει ένα νέο ριάλιτι, επιχειρηματικό αυτή τη φορά, όπως το «The apprentice», που παρουσίαζε ο Ντόναλντ Τραμπ στην Αμερική.

Στην Ελλάδα κεντρικός παρουσιαστής ήταν στο αντίστοιχο πρότζεκτ ο Πέτρος Κωστόπουλος, ενώ το ριάλιτι θα έχει το όνομα «Ο υποψήφιος». Μάλιστα φαίνεται ότι το κανάλι έχει αποφασίσει προς το παρόν να τελειώσει μία και καλή με τα ριάλιτι εγκλεισμού, έχοντας δει ότι δεν του προσφέρουν αυτά που θα ήθελε.

Ο Υποψήφιος (Alpha-2007) - Τι ήταν;

Ο Υποψήφιος ήταν η ελληνική εκδοχή του ”The Apprentice” που προβαλλόταν με επιτυχία στην Αμερική. Στη θέση του Trump ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο ίδιος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά είχε πει σχετικά με το εγχείρημα: «Έκανα τη μεγαλύτερη αποτυχία που έγινε ποτέ. Ε, αφού πήγα να κάνω τον Ντόναλντ Τραμπ ο μαλ@@@@, ήταν «Ο υποψήφιος».

Ήμασταν τόσο ανόητοι εγώ και ο Λάτσιος, ήμασταν στον Alpha τότε που πήγαμε και κάναμε το ”Τhe Apprentice”, μαθαίνει ο υποψήφιος να φτιάξει μια επιχείρηση. Πόσο καλύτερη επιχείρηση θα έφτιαχνε ένας Έλληνας, να πάρει το βραβείο. Το πήρε το βραβείο το κέρδισε και πήρε γυναίκα τη Σόνια Καζόνι. Αυτός είναι ο νικητής. Τη Σόνια κέρδισε. Εγώ τι κέρδισα με 3%-4% τηλεθέαση που έκανε; ”Σκότωσα”. Γιατί είμαι ηλίθιος. Είμαστε τόσο ηλίθιοι, αντί να κάνουμε το σωστό show στην Ελλάδα, που θα ήταν ο υποψήφιος για δημόσιος υπάλληλος, πήγαμε και κάναμε τον υποψήφιο για επιχειρηματία».