Σε ξένα χέρια: Η Μαριτίνα θα αποκαλύψει στον Πιπερόπουλο τις αληθινές προθέσεις της Διώνης μετά από την απαγωγή της

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 25/4

Άκρως καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά της ΕΡΤ, Σε ξένα χέρια, καθώς όπως θα παρακολουθήσουμε, η Μαριτίνα θα αποκαλύψει στον Πιπερόπουλο τις αληθινές προθέσεις της Διώνη καθώς ο Πάρις όπως είχαμε δει είχε ζητήσει πολλά εκατομμύρια για την ελευθερία της Μαριτίνας. Άραγε ποια θα είναι η αντίδρασή του;

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σε ξένα χέρια»;

Επεισόδιο 132

Expand player

Ο Φεγκούδης ενημερώνει τη Σούλα ότι θα συνεχίσει να σκαλίζει την υπόθεση και θα το κάνει μέσω της Δικαιοσύνης. Η Σκορδίλω ρωτάει ευθέως τον Λουδοβίκο και τον Φεγκούδη για τη σχέση που έχουν μεταξύ τους. Η Μαριτίνα αποκαλύπτει στον Πιπερόπουλο τις αληθινές προθέσεις της Διώνης.

Η Τόνια πηγαίνει στην αστυνομία να μάθει τα νεότερα σχετικά με τον θάνατο του Φλοριάν. Πώς θα δικαιολογήσει η Διώνη την απαγωγή της Μαριτίνας στον Πιπερόπουλο; Ποια η αντίδραση της Πελαγίας όταν διαβάσει το ημερολόγιο της Βάσως και συνειδητοποιήσει την αλήθεια;

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ;

Επεισόδιο 133

Η Διώνη αναγκάζεται να εγκαταλείψει την οικία Πιπερόπουλου μετά τις αποκαλύψεις για την απαγωγή της Μαριτίνας, και επιχειρεί να επιστρέψει στο παλιό της σπίτι. Η σθεναρή άρνηση της Ντάντως, όμως, την αναγκάζει να ζητήσει καταφύγιο αλλού.

Ο Μάνος ενημερώνεται κατά λάθος για τον θάνατο του Φλοριάν και αποφασίζει να γιορτάσει το γεγονός, πιστεύοντας πως ξεμπέρδεψε δια παντός από τον εκβιασμό και τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Η Πελαγία προσπαθεί να διαχειριστεί τις νέες πληροφορίες.

Ο Φεγκούδης συναντά την Ολυμπία και τον Λουδοβίκο προκειμένου να λύσουν την παρεξήγηση και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Η αλήθεια που θα έρθει στο φως θα αλλάξει ριζικά τη στάση της Σκορδίλως απέναντι στον αδερφό της και θα φέρει καινούργιες αλλαγές.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σε Ξένα Χέρια: Τι συμβαίνει με την απαγωγή της Μαρτίνας;

Σε ξένα χέρια: Η απαγωγή της Μαριτίνας βρίσκεται σε εξέλιξη