Σε ξένα χέρια: Η απαγωγή της Μαριτίνας βρίσκεται σε εξέλιξη

Oι εξελίξεις για το νέο επεισόδιο της Παρασκευής 15/4

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε ξένα χέρια: Η απαγωγή της Μαριτίνας βρίσκεται σε εξέλιξη

Ένα νέο επεισόδιο αναμένεται να παρακολουθήσουμε για τη σειρά Σε ξένα χέρια την Παρασκευή 15/4 με τις εξελίξεις να τρέχουν ασταμάτητα. Από τη μια ο Πιπερόπουλος τηλεφωνεί διαρκώς στη Σκορδίλω η οποία βρίσκεται έχει παραδοθεί στον Λουδοβίκο, κάτι που θα δούμε να οδηγεί τον πρώτο και τον Παντελή σε μια ακραία ενέργεια.

Οι εξελίξεις της σειράς Σε ξένα χέρια για το επεισόδιο 128 της Παρασκευής 15/4

Η Σκορδίλω συνέρχεται και απαιτεί εξηγήσεις. Ο Πιπερόπουλος, ο Παντελής και η Διώνη ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σαμποτάρουν το ειδύλλιό της με τον Λουδοβίκο. Ο Πάρης και η Τραβιάτα προχωρούν με την απαγωγή της Μαριτίνας. Κάποιες επαφές του Πάρη, όμως, και η καχυποψία της Τραβιάτας τους οδηγούν να διαπράξουν την πρώτη «επιτυχημένη απαγωγή χωρίς επιτυχία» στην ιστορία των απαγωγών.

Ο Χρύσανθος πρέπει να βρει τρόπο να διαχειριστεί τις νέες αποκαλύψεις, ενώ η επιμονή του Φεγκούδη να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση του μωρού της Σούλας φέρνει τη Μάρω αντιμέτωπη με νέους μπελάδες. Κι ενώ η Μαριτίνα βγαίνει προς το παρόν από τη μέση, ο Μάνος προβληματίζεται έντονα από τη συμπεριφορά της Ντάντως.

Οι εξελίξεις για το επεισόδιο 129 της σειράς

Ο Φεγκούδης είναι αποφασισμένος να μάθει όλη την αλήθεια για το παιδί και τίποτα δεν τον σταματά. Ο Λουδοβίκος μαθαίνει ότι ο Χρύσανθος είναι παιδί του Φεγκούδη και της Σούλας και σοκάρεται. Η Διώνη στήνει τη ψεύτικη απαγωγή με την Μαριτίνα κι η Ντάντω προσπαθεί να συλλέξει δείγματα του Μπάμπη και της Τόνιας για την εξέταση DNA. Πώς θα αντιδράσει η Μαριτίνα, όταν ξυπνήσει και μάθει για την απαγωγή; Θα δεχτεί η Μάρω να κουβεντιάσει από κοντά με τον Φεγκούδη;

Σε ξένα χέρια