Τρία Μίλια: Το τεράστιο ψέμα του Μιχάλη και του Τίμου τους φέρνει σε μπελάδες

Σήμερα Τετάρτη 25/5!

Καταιγισμός εξελίξεων στην καθημερινή νέα σειρά του Star, Τρία Μίλια (δείτε τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας) καθώς όπως όλα δείχνουν, πολλοί από τους ήρωες κρύβουν πολλά μυστικά, και ο καθένας για δικούς του λόγους δεν τα αποκαλύπτει, και το ψέμα το έχουν στο...τσεπάκι όπως θα δούμε και σήμερα Τετάρτη 25/5.

Μην χάσετε στα Τρία Μίλια σήμερα...

Επεισόδιο 36: Ο Μιχάλης και ο Τίμος βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην πολυτελή θαλαμηγό και συνειδητοποιούν πως έχουν σαλπάρει προς άγνωστη κατεύθυνση. Δεν ξέρουν πώς να δικαιολογήσουν την απουσία τους από τις οικογένειές τους και επινοούν ένα ψέμα. Η Δέσποινα και οι κόρες του Τίμου παραξενεύονται από αυτό που ακούν, αλλά πείθονται. Η Κάτια, όμως, ακούει τη δικαιολογία με μεγάλη επιφύλαξη και ο Γεράσιμος ανησυχεί έντονα. Ο Νικόλας αναστατώνεται από ένα όνειρο που είδε και το θεωρεί προφητικό. Η Βασιλική απαιτεί από τον Χάρη να της πει όσα ξέρει για τον Λάμπη.

Expand player

Στο ιατρείο, η Φωτεινή ξαφνιάζεται από την απουσία του Μιχάλη και από το γεγονός ότι δεν την ενημέρωσε. Ο Κυριάκος επισκέπτεται την Κλειώ στην κλινική και ανάμεσά τους αρχίζει να αναπτύσσεται μια ιδιαίτερη συμπάθεια. Επάνω στο πλοίο, ο Μιχάλης παρακολουθεί όσους παίζουν χαρτιά και δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Αποφασίζει να μπει και εκείνος στο παιχνίδι, ενώ ο Τίμος προσπαθεί να τον εμποδίσει…

Μην χάσετε και το επεισόδιο της Πέμπτης 26/5

Επεισόδιο 37: Ο Μιχάλης και ο Τίμος βρίσκονται στη θαλαμηγό, όπου τους ειδοποίησαν για να παραδώσουν τα χρήματα και περιμένουν. Επάνω στο πλοίο, όμως, λειτουργεί ένα παράνομο καζίνο. Ο Μιχάλης δεν καταφέρνει να αντισταθεί στο πάθος του και αρχίζει να παίζει με τα χρήματα, που έχει έρθει για να παραδώσουν.

Στο νησί, η Κάτια εκμυστηρεύεται στον Στέφανο τις ανησυχίες της για τον Μιχάλη, αλλά και τις υποψίες της ότι ο Γεράσιμος την απατά. Ο Πέτρος βλέπει ότι η Κλειώ αποκτά μεγάλη οικειότητα με το νέο της καθηγητή, τον Κυριάκο και η ζήλια του φουντώνει. Όσο περνάει η ώρα στη θαλαμηγό, ο Μιχάλης παίζει όλο και πιο τολμηρά και ο Τίμος τρελαίνεται από το άγχος του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης αρχίζει να νιώθει μια ερωτική έλξη για τη Φωτεινή

Τρία Μίλια: Η Φωτεινή γοητεύεται από τον Στέφανο