Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης αρχίζει να νιώθει μια ερωτική έλξη για τη Φωτεινή

Οι εξελίξεις για το επεισόδιο της Παρασκευής 20/5

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης αρχίζει να νιώθει μια ερωτική έλξη για τη Φωτεινή

Οι εξελίξεις για τη νέα απογευματινή σειρά του Star Τρία Μίλια αναμένεται να είναι απολαυστικές καθώς στο επεισόδιο της Παρασκευής 20/5 ένας νέος έρωτας θα εκδηλωθεί. Όλα αρχίζουν να συμβαίνουν για τα μάτια της Φωτεινής, που ενώ στο προηγούμενο επεισόδιο την είδαμε να έρχεται πιο κοντά με τον Στέφανο, ο Μιχάλης παράλληλα αρχίζει να έχει και εκείνος ερωτικά αισθήματα για την νοσοκόμα.

Οι εξελίξεις της σειρά Τρία Μίλια για την Παρασκευή 20/5

Ο Μιχάλης αρχίζει να νιώθει μια ερωτική έλξη για τη Φωτεινή, αλλά τη συζήτησή τους τη διακόπτει η είσοδος του αδελφού του. Στο νησί, κυριαρχεί ένα χαρμόσυνο κλίμα και όλοι συνεργάζονται για την οργάνωση της μεγάλης γιορτής, που θα γίνει με αφορμή την άφιξη του Στέφανου. Ακόμα και ο Χάρης και η Βασιλική αποφασίζουν να κάνουν ανακωχή για ένα βράδυ.

Η βραδιά κυλάει ευχάριστα και όλοι γλεντούν και περνούν όμορφα. Ο Τίμος επιστρέφει στο σπίτι του και βρίσκει ένα απειλητικό σημείωμα. Το ίδιο απειλητικό σημείωμα βρίσκει και ο Μιχάλης, μόλις επιστρέφει στο δικό του σπίτι. Η επόμενη μέρα τους βρίσκει και τους δύο φοβισμένους, να αναρωτιούνται πώς πρέπει να δράσουν. Η μέρα ξεκινάει πολύ πιο όμορφα για τη Φωτεινή, καθώς ο Στέφανος τής επιφυλάσσει μια ξεχωριστή έκπληξη.

Αντίθετα, ο Ευθύμης συνειδητοποιεί ότι τα μυστικά του κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν και ανησυχεί έντονα.

Οι εξελίξεις του σίριαλ για το επεισόδιο 34

Η Φωτεινή καταφέρνει να μπει στην αποθήκη του Ευθύμη κι εκπλήσσεται με το θέαμα, που αντικρύζει. Η Κάτια λέει στον Στέφανο ότι δεν έκανε καλά που παραχώρησε το σπίτι του στην Φωτεινή, αλλά ο Γεράσιμος επικροτεί την κίνηση του γιου του. Ο Λάμπης μαθαίνει ότι ο Λουκάς εξαφανίστηκε και αναρωτιέται αν και αυτή η εξαφάνιση σχετίζεται με τα υπόλοιπα γεγονότα.

Η Δέσποινα κανονίζει με τον Κυριάκο να φάνε όλοι μαζί, ώστε να του γνωρίσει τη νέα του μαθήτρια, την Κλειώ, προτού ξεκινήσουν και επίσημα τα ιδιαίτερά τους μαθήματα. Παράλληλα, ο Στέφανος θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να στρέψει τον κόσμο υπέρ της Φωτεινής και να ενθαρρύνει τους ασθενείς της κλινικής να αρχίσουν να πηγαίνουν και σε αυτή.

Τρία Μίλια

Ο Τίμος και ο Μιχάλης λαμβάνουν ένα νέο εκβιαστικό μήνυμα και ταράζονται πολύ. Η Κλειώ λέει στον Πέτρο ότι έχει πολλή δουλειά και δεν προλαβαίνει να φάνε μαζί, αλλά μετά από λίγο ο Πέτρος τη βλέπει να συναντιέται με τον Κυριάκο.