Έκτακτες αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ - «Αναβρασμός» πριν τη νέα σεζόν

Τι συμβαίνει στο κανάλι του Φαλήρου;

Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και έτσι ο ΣΚΑΪ έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές προκειμένου να φέρει με το μέρος του μεγάλη μερίδα του κοινού, τόσο τις καθημερινές, όσο και το Σαββατοκύριακο.

Πώς θα γίνει αυτό; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, το κανάλι του Φαλήρου έχει βάλει στόχο να κάνει στροφή στην ψυχαγωγία και να μειώσει σε ένα βαθμό το κομμάτι της ενημέρωσης, το οποίο μεσουρανούσε κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Expand player

Οι αλλαγές που θα γίνουν στον ΣΚΑΪ

Ήδη το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία βέβαια δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποια ζώνη θα αναλάβει. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ΣΚΑΪ επιθυμεί να κρατήσει τον Γιώργο Αυτιά στην πολύ πρωινή ζώνη, δηλαδή μέχρι τις 10:00.

Από εκεί και πέρα, θέλει να εντάξει στο πρόγραμμά του μία ψυχαγωγική εκπομπή αντί της ενημερωτικής που υπήρχε μέχρι φέτος. Αυτό σημαίνει πως αν αποφασιστεί η αλλαγή αυτή, θα έρθει ένα ντόμινο μεταγραφών και ανατροπών στο κανάλι του Φαλήρου.

Επιστρέφει μετά από 3 χρόνια στον ΣΚΑΪ

Μπορεί να νομίζατε ότι ο ΣΚΑΪ θα ξεπεράσει τον εαυτό του με την εισαγωγή του Love Island, ωστόσο το κανάλι του Φαλήρου έχει να μας δώσει κι άλλο υλικό! Από τον Σεπτέμβρη μπαίνει και πάλι δυναμικά στον χώρο των ριάλιτι και φέρνει πίσω ένα πρόγραμμα που το κοινό περιμένει πώς και πώς.

Και όχι δεν μιλάμε για το Big Brother. Ο «Μεγάλος Αδερφός» δεν ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για φέτος καθώς τα νούμερα της δεύτερης σεζόν ήταν αρκετά χαμηλά.

Ναι είναι γεγονός! Το Power of Love, το ριάλιτι που οι τηλεθεατές μισούν να αγαπάνε, όπως διαβάζουμε στο νέο τεύχος Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αύριο (2/6) σε όλα τα περίπτερα, επιστρέφει μετά από τρία χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση και έχει να γίνει ο κακός χαμός!

Το σπίτι της αγάπης θα γεμίσει με αγόρια και κορίτσια που θέλουν να βρουν το ταίρι τους καθώς και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην τηλεόραση, λαμβάνοντας φυσικά και ένα σεβαστό ποσό.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα αναλάβει την παρουσίασή του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Πονοκέφαλος" στον ΣΚΑΙ εξαιτίας του Νίκου Μουτσινά

Χαμός στο The Masked Singer - Μόλις έσκασαν τα νέα για την μουσική εκπομπή