''Αναμπουμπούλα'' για τον ΣΚΑΙ - Η είσοδος της Μπακοδήμου αλλάζει όλη τη ζώνη

Τι πρόκειται να γίνει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Αναμπουμπούλα'' για τον ΣΚΑΙ - Η είσοδος της Μπακοδήμου αλλάζει όλη τη ζώνη

Η φετινή σεζόν φτάνει στο τέλος της και τα κανάλια έχουν ήδη αρχίσει τις συζητήσεις σχετικά με το ποιοι θα μείνουν αλλά και τα ποια νέα πρόσωπα θα κάνουν είσοδο. Σε ότι αφορά τον ΣΚΑΙ σας έχουμε ενημερώσει πως θα γίνει μια πολύ σημαντική μεταγραφή για την πρωινή ζώνη.

Η εκπομπή της Μαλέσκου θα κοπεί και τη θέση της πρόκειται να αναλάβει η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία έχει εμπειρία στο χώρο της παρουσίασης. Έτσι λοιπόν, η εκπομπή που θα αναλάβει θα παρουσιάζεται από τις 12 έως τις 2μ.μ.

Πιο αναλυτικά το υπόλοιπο οι πρώτες πληροφορίες για το πρόγραμμα αναφέρουν πως οι Αταίριαστοι θα μείνουν στις 10 -12 π.μ και υπάρχει ένα ερωτηματικό για πρωινή ενημέρωση, καθώς ακούγεται πως αντί για 6 θα βγαίνει αέρα στις 5:00 π.μ.

Η αναδιαμόρφωση της πρωινής ζώνης στον ΣΚΑΙ μετά την είσοδο της Μαρίας Μπακοδήμου

Σκάι

Η αντικατάσταση της Μαλέσκου από την Μπακοδήμου

Σε λίγες μέρες ξεκινά το καλοκαίρι και η τηλεοπτική σεζόν 2021 - 2022 φτάνει στο τέλος της. Από Σεπτέμβριο, όμως αρχίζει μία νέα, που θα έχει πολλές τηλεοπτικές μεταγραφές, εκπλήξεις και πήγαινε έλα μεταξύ των καναλιών.

Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου,«Love It», είναι μία από εκείνες που ρίχνει αυλαία, όπως ανακοίνωσε και η ίδια (και θα δείτε παρακάτω), αλλά ταυτόχρονα τελειώνει και η συνεργασία της παρουσιάστριας με το κανάλι του ΣΚΑΪ, γεγονός στο οποίο συνέβαλλε και η πτώση της τηλεθέασης της εκπομπής.

Η ίδια βέβαια δεν έχει μιλήσει ακόμα για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια αλλά μάλλον έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις συζητήσεις με το Star αλλά και με την ΕΡΤ. Μέχρι σήμερα, κανείς δεν μπορεί να βεβαιώσει κάτι αλλά ο ΣΚΑΪ σίγουρα βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση για το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει στη μεσημεριανή ζώνη.

Το κανάλι προσανατολίζεται σε νέους πειραματισμούς και όχι τόσο σε πρόσωπα που βρίσκονται ήδη στο κανάλι. Στόχος είναι να βρεθεί μία παρουσιάστρια έμπειρη αλλά και δοκιμασμένη, που θα αναλάβει το συγκεκριμένο project. Το πρώτο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία φαίνεται να είναι θετική σε αρκετές από τις προτάσεις κατά τις συζητήσεις της με τον ΣΚΑΪ.. Μέχρι στιγμής, όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο και δε θα είναι μέχρι να πέσουν οι υπογραφές.

Μπακοδημου