Αλλάζει ταμείο χρηματοδότησης «Η Μουρμούρα» - Το τεράστιο ποσό που πιστοποιήθηκε για τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς

Συνεχίζεται αδιάκοπα, αφού έχει κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών

Τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» φαίνεται ότι θα την απολαμβάνουμε στους δέκτες μας για πολύ καιρό ακόμα, αφού βρισκόμαστε ήδη στην 9η σεζόν και έπεται συνέχεια. Οι τηλεθεατές έχουν δεθεί με την παραγωγή του Alpha και παρά την παρατεταμένη διάρκειά της ο κόσμος δε φαίνεται να την απορρίπτει. Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα το ύψος της χρηματοδότησης, που θα δώσει το ΕΚΟΜΕ(Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας) για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς.

Ήδη ακόμα δεν τέλειωσε η σεζόν και η πρωταγωνιστές της σειράς έχουν αρχίσει τα spoilers για τη 10η σεζόν. Η Κλέλια Ρενέση μάλιστα φρόντισε να ανεβάσει και φωτογραφικό υλικό στο προφίλ της στο instagram με μικρά spoils για το τι θα δούμε του χρόνου στην Μουρμούρα που κλείνει 10 χρόνια προβολής.

Expand player

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΚΟΜΕ για το ποσό χρηματοδότησης της «Μουρμούρας»

Στο ταμείο του ΕΚΟΜΕ η τηλεοπτική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» (σεζόν 8), της εταιρείας Green Pixel Productions. Το ΕΚΟΜΕ πιστοποίησε την ολοκλήρωση γυρισμάτων της σειράς και το ποσό της επιχορήγησης καθορίστηκε στα 799.639,58 ευρώ. Το σύνολο των επιλέξιμων δαπανών ανερχόταν στο 1.999.098,95 ευρώ.

πηγή: Εφημερίδα το «Παρόν»

Νέο ζευγάρι στη «Μουρμούρα» - Τη μία την αγαπήσαμε στους «Στάβλους της Ερριέτας Ζαίμη»

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», παραχώρησε δηλώσεις η ηθοποιός Κωνστάντια Χριστοφορίδου, την οποία γνωρίσαμε ευρέως ως « Λιλίκα Καλίτση, χρέη στο ΙΚΑ, 3,5 χρόνια» στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Οι στάβλοι της Ερριέτας Ζαίμη». Η ηθοποιός μας αποκάλυψε ότι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τη δούμε στην πολυετή σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, όπου θα είναι ζευγάρι με γνωστό ηθοποιό.

Η αγαπημένη σειρά που είναι όλο εκπλήξεις συνεχίζεται για 9η σεζόν, ενώ πέρα από τις νέες παρουσίες εδώ και ένα μήνα είχαμε και μια νέα αλλαγή. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε προς το παρόν να αλλάξει η μέρα και η ώρα προβολής και έτσι πλέον την απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή στις 21.30 το βράδυ μέσω της συχνότητας του Alpha TV.

Η ηθοποιός Κωνσταντία Χριστοφορίδου δήλωσε επί αυτού:

«Είκοσι χρόνια μετά και ακόμη μιλάνε για τον ρόλο μου στους “Στάβλους”. Δεν το περίμενα, νομίζω κανείς δεν το περιμένει, δεν ήταν μια σειρά που είχε μεγάλη επιτυχία», είπε αρχικά για τον ρόλο της στους Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη.

Για την τηλεοπτική της επιστροφή και τον ρόλο της στη σειρά του Alpha η Κωνσταντία Χριστοφορίδου ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη γιατί είναι ένας καινούργιος ρόλος, υπέροχοι συνάδελφοι. Στη σειρά θα είμαστε ζευγάρι με τον Τάκη Παπαματθαίου. Είμαστε στην ιστορία των Θεσσαλονικιών και είμαστε οι συμπέθεροι από το Πανόραμα», δήλωσε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: «Είμαστε σαν οικογένεια» - Απίστευτη συγκίνηση στα παρασκήνια της σειράς

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα - Η Βέλη ετοιμάζεται να γεννήσει - Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς