Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα - Η Βέλη ετοιμάζεται να γεννήσει - Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Μη χάσετε το επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα - Η Βέλη ετοιμάζεται να γεννήσει - Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο στη σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα έρχεται την Κυριακή 10/7 για να χαρίσει άφθονο γέλιο στο κοινό, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ δεν θα λείψει και η συγκίνηση, αφού πρόκειται για το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν. Μη το χάσετε!

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο φινάλε της του "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα"

Η Βέλη έχει κάποιες ενοχλήσεις και ο Άγγελος πιστεύει ότι είναι έτοιμη να γεννήσει. Παράλληλα, η Καίτη και ο Ηλίας ετοιμάζονται για τις διακοπές τους στη Σαντορίνη, όμως μία έκπληξη ανατρέπει τα δεδομένα. Από την άλλη, ο Βαγγέλης Στρατέλης εισβάλλει στη ζωή του Μηνά και της Βούλας, ενώ οι γονείς του Χάρη πηγαίνουν στο σπίτι της Σοφίας για να συζητήσουν για τον γάμο.

Η Βέλη αναλαμβάνει τα οικονομικά του μαγαζιού και ζητάει τη βοήθεια του Άγγελου, όμως πολύ σύντομα κάνει ένα μεγάλο λάθος. Την ίδια μέρα, η Βούλα και ο Μηνάς φεύγουν για διακοπές με ένα σκάφος με σκίπερ που έχουν ναυλώσει. Τουλάχιστον έτσι νομίζουν...

Παράλληλα, η Καίτη αρχίζει να έχει ένα θέμα με τη μέση της, αλλά προσπαθεί να το κρύψει απ’ όλους, καθώς φοβάται ότι θα αρχίσει να... προδίδεται η ηλικία της. Ο Ηλίας, ωστόσο, την αναγκάζει να πάει σε έναν γιατρό, όπου μαθαίνει ότι έχει κήλη.

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα

Τότε ο άντρας αναλαμβάνει για λίγες ημέρες όλες τις δουλειές του σπιτιού, πράγμα που τους φέρνει και τους δύο στα όριά τους. Στη Θεσσαλονίκη τώρα, η Ξένια μιλάει για τις μονογονεϊκές οικογένειες στην εκπομπή της φωτογραφίζοντας και κατηγορώντας την οικογένεια του Χάρη για αδιαφορία και ανευθυνότητα.

Και οι γονείς του δεν αργούν να ζητήσουν τα ρέστα. Οι μέρες περνούν και η Βέλη έχει κάποιες ενοχλήσεις. Ο Άγγελος πιστεύει ότι είναι έτοιμη να γεννήσει, αλλά η αγαπημένη του το αρνείται. Εν τω μεταξύ, η Καίτη και ο Ηλίας ετοιμάζονται για τις διακοπές τους στη Σαντορίνη.

Όμως η ζωή επιφυλάσσει στον καθένα τους από μία έκπληξη, που ανατρέπει όλα τα δεδομένα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το νούμερο ένα «δαχτυλικό αποτύπωμα» των συλλήψεων, ο θρυλικός ξάδελφος Βαγγέλης «Μοντεχρήστος» Στρατέλης, εισβάλλει στη ζωή του Μηνά και της Βούλας και φέρνει τα πάνω κάτω.

Την ίδια στιγμή, οι γονείς του Χάρη έρχονται στο σπίτι του Μπάμπη και της Ξένιας. Και πάνω που αρχίζουν να προγραμματίζουν πώς θα γίνει ο γάμος, όλα ανατρέπονται γιατί η Σοφία...

Απίστευτη συγκίνηση στα παρασκήνια της σειράς

Η αγαπημένη σειρά του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, τελείωσε τα γυρίσματα την Τετάρτη 6/7 και μέχρι και την τελευταία στιγμή χάρισε άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές. Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, βρέθηκε κοντά στους πρωταγωνιστές και το πρωί της Πέμπτης 7/7 ακούστηκαν λίγα λόγια για αυτή την χρονιά.

Πολλοί από αυτούς ανέφεραν πως, παρά το γεγονός, ότι τα γυρίσματα, οι ώρες, ακόμα και τα χρόνια προβολής είναι πολλά και κουραστικά, ωστόσο αξίζει και η χαρά που τους προσφέρει γεμίζει την ψυχή τους.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Το περίμενα ότι η ‘Μουρμούρα’ θα φτάσει τα 10 χρόνια προβολής… Ο κόσμος στο δρόμο με ευχαριστεί για τη συντροφιά που του κρατάμε και αυτό είναι η μεγαλύτερη αμοιβή… Τα ριάλιτι δεν μπορούν να καθορίσουν την κοινωνία μας, ενώ η μυθοπλασία μιλάει για τους προβληματισμούς του σήμερα…».

Μαρία Χάνου: «Δεν είναι σύνηθες για μια σειρά να φτάνει τα 10 χρόνια… Το καλοκαίρι θα κάνω περιοδεία με τον ‘Ματωμένο γάμο’…».

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Θέλει κόπο και προσπάθεια να φτάσει μια σειρά τα 10 χρόνια… Δεν ενέχομαι να μην πληρώνονται οι πρόβες στο θέατρο…».

Άννα Κουτσαφτίκη: «Στα γυρίσματα κάποιες μέρες είναι σαν παιδική χαρά, με την καλή έννοια, και κάποιες άλλες πιο απαιτητικές…».

Ελένη Κοκκίδου: «Είμαστε σαν οικογένεια… Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω τραγουδίστρια της όπερας…».

Κλέλια Ρένεση: «Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο τηλεοπτικό ταίρι… Με τον Βλαδίμηρο ταιριάζουμε πολύ, έχουμε την ίδια… βίδα… Έχω αρκετά κοινά στοιχεία με τον ρόλο που υποδύομαι…».