Κλινική: Τι δουλεία έχει ένας συγγραφέας στο νοσοκομείο με ένα κινέζικο ξυλάκι στο μάγουλό του;

Μην χάσετε το νέο επεισόδιο απόψε 19/7!

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Αντ1, περιλαμβάνει την καθημερινή σειρά Κλινική, η οποία έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας) , και σήμερα Τρίτη 19/7 επιστρέφει με νέο επεισόδιο και νέες εξελίξεις με τις υποθέσεις που θα δούμε.

Μην χάσετε το 6ο επεισόδιο της Κλινικής

Η Κλινική 19/7 Επεισόδιο 6 - Ο Νεκτάριος Ρώμας (42), ο διάσημος συγγραφέας μπεστ σέλερ αυτοβοήθειας, φθάνει στο νοσοκομείο με ένα κινέζικο ξυλάκι καρφωμένο στο μάγουλό του. Αλλά δεν φαίνεται να τον νοιάζει, λέει πως ξέρει πώς να μην νιώθει πόνο.

Expand player

Ο Παύλος, όταν τον βλέπει, ξέρει ότι πρόκειται για κάτι νευρολογικό και αναλαμβάνει το περιστατικό, επίσης φαίνεται ότι θα μπορούσε να έχει καρκίνο. Η σίγουρη στάση του Νεκτάριου κάνει την Ίριδα, την βοηθό του, να είναι όλο και πιο εντυπωσιασμένη.

Η Μαργαρίτα φθάνει στα Επείγοντα με πυρετό, ζαλάδα και εμετούς. Η Σοφία αποφασίζει να νοσηλευθεί λόγω των εμφανών ενδείξεων μόλυνσης. Η εύρεση των βακτηρίων που τα προκαλούν και η αντιμετώπιση ενός μεγάλου σπληνικού αποστήματος θα είναι το κλειδί.

Ο Φίλιππος Τσέλιος (50) μπαίνει στο νοσοκομείο ανήσυχος, κουρασμένος και με θωρακικό άλγος. Λέει στην Κατερίνα ότι ξύπνησε με συντριπτικούς πόνους στο στήθος που συνοδεύονται από εφίδρωση. Η Κατερίνα κάνει ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα και βλέπει ότι έπαθε καρδιακή προσβολή και πρέπει να εισαχθεί άμεσα.

Ο Φίλιππος, που δεν έχει ακόμη σταθεροποιηθεί, δέχεται επίσκεψη από τον φίλο με τον οποίο βγήκε το βράδυ. Είναι σχεδόν τριάντα χρόνια νεότερος, φοιτητής πανεπιστημίου, ο Γιάννης.

Από το GNTM πέρασε στην ηθοποιία - Το πρόσωπο "φωτιά" που είχαμε γνωρίσει στις οντισιόν του ριάλιτι

Το βράδυ της Δευτέρας 12/7 προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Κλινική» , ωστόσο, αυτό που μας "κέντρισε" το ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως πρώην παίκτης του GNTM όπου τον είχαμε δει στις οντισιόν του ριάλιτι μόδας είναι ένας από τους πρωταγωνιστές.

Ο λόγος για τον Γεράσιμο Κατσανέα ο οποίος ενσαρκώνει τον Ιωάννη Μαθιουδάκη στην σειρά. Να τονίσουμε πως ο ηθοποιός είχε πάρει μέρος στις auditions του GNTM και μάλιστα είχε καταφέρει να συγκινήσει τους κριτές με την ιστορία της ζωής του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Θα ορκιζόμουν πως βλέπω κάκιστη μεταγλώττιση!» - Η Κλινική έκανε πρεμιέρα και την "ξέσκισε" το Twitter

Θλίψη για τον ΑΝΤ1 με το 8,7% που σημείωσε καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού