Άπιστος 14/9: Τραγικές ώρες για την Ασιγιά και τον Βολκάν - Ένα βήμα πριν τον θάνατο ο...

Ένα απρόσμενο και τραγικό περιστατικό θα τους ταρακουνήσει

Λίγο πριν γίνει το μεγάλο φονικό στον Άπιστο (δείτε εδώ ποιος πεθαίνει) θα ακολουθήσουν συγκλονιστικές εξελίξεις.

Τι θα δούμε σήμερα 14/9 στον Άπιστο

Η ζήλεια του Βολκάν κορυφώνεται, καθώς φτάνει η παραμονή της Πρωτοχρονιάς κι εκείνος βυθίζεται στη μοναξιά του. Ένα απρόσμενο και τραγικό περιστατικό, όμως, θα τον ταρακουνήσει και θα του υπενθυμίσει πως η οικογένεια είναι το μόνο πράγμα που αξίζει στη ζωή. Η αγωνία θα επισκιάσει τις γιορτινές στιγμές όλων κι έπειτα, θα δώσει τη σειρά της στην ελπίδα... Μόλις περάσει τον κίνδυνο, η περιπέτεια του Αλί προξενεί νέα προβλήματα στην Ασιγιά και τον Βολκάν. Ένας άγνωστος σε αυτούς άνδρας, θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση με τον χειρότερο τρόπο.

Expand player

Το αυριανό επεισόδιο

Ο Αράς προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν του, αλλά ο Χαλούκ φαίνεται να θέλει να του σταθεί εμπόδιο. Η Ντερίν προσπαθεί να βρει σύμμαχο στο πρόσωπο του Αράς. Για πόσο εκείνος θα μπορεί να μένει ανεπηρέαστος; Ο Αράς αρχίζει να φοβάται ότι η σχέση του με την Ασιγιά ποτέ δεν θα μπορέσει να πλησιάσει αυτό που είχε με τον σύζυγό της. Άραγε αυτό που τους ενώνει είναι μόνο το παιδί τους; Η Ντερίν κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της ζήλιας του για να τον πάρει με το μέρος της. Εν τω μεταξύ, ο κύριος Χαλούκ κάνει ό,τι μπορεί για να μην αποκαλυφθεί το σκοτεινό μυστικό του, όμως ο Βολκάν χάρη στον κατάσκοπό του βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω του.

Η Ασιγιά ανακαλύπτει επιτέλους ποιο είναι το κόλπο που χρησιμοποιεί ο Βολκάν για να "διαβάζει" τη σκέψη της, να προβλέπει τις κινήσεις της και να "μαντεύει" τις επιθυμίες του Αλί. Τι θα κάνει με αυτή τη νέα τρομακτική πληροφορία;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άπιστος - αποκλειστικό: Αυτό είναι το τραγικό φινάλε! Ένας θάνατος και μια νοσηλεία σε ψυχιατρείο

Άπιστος: Η ελληνική καταγωγή της τηλεοπτικής "Ντερίν" και ο κούκλος σύντροφος της, εγγονός επιχειρηματία