ΣΚΑΙ: Φεύγει το Πρωινό μας κι έρχεται... - Η αλλαγή στην πρωινή ζώνη του σταθμού

Πότε και γιατί

Πέρα από τις προσθήκες που θα παρακολουθήσουμε τις επόμενες ημέρες στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ (δείτε εδώ ποιος έφυγε από το Πρωινό του Λιάγκα και πάει στο κανάλι του Φαλήρου) θα πραγματοποιηθούν και αλλαγές εν όψη 28ης Οκτωβρίου.

Η Φαίη Σκορδά, όπως και ο Νίκος Μουτσινάς, στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει με τον σταθμό έχουν μέσα απαράβατο όρο πως δεν θα εργάζονται τις αργίες. Για τον λόγο αυτό, στην περίπτωση της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, την συγκεκριμένη ημέρα, έχει δρομολογηθεί να παίξει ελληνική ταινία. Στην περίπτωση του Πρωινού μας όμως;

Expand player

Ποιος θα πάρει την θέση της Σκορδά

Όπως είχε γίνει και τον Σεπτέμβρη, μέχρι να ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού η Φαίη, και έπαιζαν οι Δεκατιανοί στην πρωινή ζώνη, αυτό θα ισχύσει και την 28η.

Η εκπομπή με Πιτταρά και Γρηγοριάδη πήγαινε πολύ καλά σε ποσοστά τηλεθέασης τότε, οπότε... why not;

Πολλά θα κριθούν, λοιπόν, από την συγκεκριμένη απόφαση... Μέχρι τότε ωστόσο έχουν δρομολογηθεί αλλαγές στην εκπομπή της Φαίης και συγκεκριμένα στο πάνελ και την θεματολογία... Βλέποντας και κάνοντας πάνε στον ΣΚΑΙ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φέρνει γρουσουζιά στο κρεβάτι και το πέταξε από το πλατό - Το περιστατικό με το φυτό και την Φαίη Σκορδά στο πλατό του Πρωινού μας

Ανάμεσα σε έναν πρώην παίκτη του Survivor και έναν του GNTM η Φαίη Σκορδά - Οι δυο άνδρες που μιλάνε για το Πρωινό μας