Ανάμεσα σε έναν πρώην παίκτη του Survivor και έναν του GNTM η Φαίη Σκορδά - Οι δυο άνδρες που μιλάνε για το Πρωινό μας

Ποιος θα καταφέρει να πάρει μια θέση στο πάνελ;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανάμεσα σε έναν πρώην παίκτη του Survivor και έναν του GNTM η Φαίη Σκορδά - Οι δυο άνδρες που μιλάνε για το Πρωινό μας

Αλλαγές θα γίνουν στο Πρωινό μας, καθώς όπως είχε ειπωθεί στην εκπομπή Mega Καλημέρα, πάρθηκε η απόφαση ο Άγγελος Βουράκης να βρίσκεται μόνο στο κοινωνικό κομμάτι και όχι στο σχολιαστικό του gossip μιας και αυτό του ταιριάζει περισσότερο, ενώ εμφανίζεται και στην εκπομπή Αταίριαστοι που προβάλλεται αμέσως μετά.

Έτσι θέλουν να μπει στη θέση του ένα πρόσωπο αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό, έτσι ώστε να δουν και άνοδο στα νούμερα τηλεθέασης που το τελευταίο διάστημα έχουν πέσει στα μονοψήφια, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια μικρή ανησυχία.

Τα δυο πρόσωπα που μιλάνε για το Πρωινό μας της Σκορδά

Σύμφωνα με το Open Weekend δύο είναι τα πρόσωπα που είναι επικρατέστερα. Ο λόγος για τον Ηλία Γκότση, νικητή του Survivor και τον Έντουαρντ Στεργίου που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο GNTM και πρόσφατα είδαμε στην εκπομπή της σαν καλεσμένο.

Η αναφορά της Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΙ για τις αλλαγές στην εκπομπή της

Το πρωί της Φαίης Σκορδά ξεκίνησε διαφορετικά την Τετάρτη 12/10 στο "Πρωινό μας", καθώς η Αφροδίτη Γραμμέλη απουσίαζε από το πάνελ. Μπορεί αυτό να είναι προσωρινό, ωστόσο η παρουσιάστρια στον αέρα μίλησε για τις αλλαγές που ακούγονται πως θα πραγματοποιηθούν γενικότερα στην εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Παρτσώλης και η Ελεάνα Τρυφίδου μπήκαν για σήμερα στην παρέα και η πρώτη βρήκε την ευκαιρία να εξηγήσει πως το ρεπορτάζ της Ελεονώρας Μελέτη, κατά το οποίο η ίδια αναζητούσε νέους συνεργάτες, ήταν λανθασμένο, διότι μόνο προσθετικές θα είναι οι αλλαγές που θα συμβούν. Και το έκανε "πετώντας" μία ατάκα όλο νόημα.

«Τι αλλαγές είναι αυτές; Ένα μεγάλο φιλί να στείλω στην Ελεονώρα και στην όμορφη παρέα της. Έβλεπα πριν στο καμαρίνι και έλεγαν αλλαγές στην ομάδα της Φαίης. Πολύ διακριτικά όλοι. Το είπαμε, θα κάνουμε κάποιες αλλαγές, όχι όμως αυτές τις σημερινές. Το είπαμε, προσθετικές θα είναι. Περαστικά στην Αφροδίτη Γραμμέλη», είπε χαρακτηριστικά.