Αλλαγές στην εκπομπή Πρωινό μας - Ψάχνει για νέο συνεργάτη η Φαίη Σκορδά

Σε ποιον μειώνουν τον χρόνο στον αέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/prwinomas
Instagram/prwinomas

Αλλαγές έχουν ξεκινήσει να κάνουν στο Πρωινό μας, με σκοπό την βελτίωση της. Ήδη πήραν την απόφαση να μειώσουν τον χρόνο που θα βρίσκεται ένας συνεργάτης τους στον αέρα και έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν νέο πρόσωπο για να βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Τι αλλάζει στο Πρωινό μας της Σκορδά

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα, πάρθηκε η απόφαση ο Άγγελος Βουράκης να βρίσκεται μόνο στο κοινωνικό κομμάτι και όχι στο σχολιαστικό του gossip μιας και αυτό του ταιριάζει περισσότερο, ενώ θα εμφανίζεται και στην εκπομπή Αταίριαστοι που προβάλλεται αμέσως μετά.

Έτσι, οι ιθύνοντες έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν για νέο πρόσωπο. Αυτός είναι μάλιστα και ο λόγος που στη χθεσινή 11/10 εκπομπή είδαμε τον Έντουαρντ Στεργίου να βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της (δείτε την τηλεθέαση που έκανε η εκπομπή με καλεσμένο το μοντέλο).

Αδιανόητο περιστατικό στο πλατό - Η Σκορδά μπήκε σε αυτοκίνητο και έτρεχαν να την σώσουν οι συνεργάτες της

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής Πρωινό μας με πρωταγωνίστρια την Φαίη Σκορδά. Από την τρομάρα της μάλιστα, φώναζε στους συνεργάτες της για να την σώσουν, με τα στιγμιότυπα να είναι άκρως απολαυστικά.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, δίνει δώρο στους τηλεθεατές της ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και για να τους δείξει πως είναι, μπήκε μέσα και το έβαλε μπροστά. Κανείς όμως δεν περίμενε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Η Φαίη Σκορδά δεν ήξερε πως ανοίγει η πόρτα για να βγει με αποτέλεσμα να φωνάζει τους συνεργάτες της να την βοηθήσουν γιατί έχει κλειστοφοβία. «Αγχώθηκα, λέω θα πατήσω τίποτα και θα πουν ότι κατέστρεψα το αυτοκίνητο. Παναγία μου, παιδιά, δύσκολο πράγμα», είπε μετά την σωτηρία της. Αυτό βέβαια δεν είναι το πρώτο περιστατικό που την έκανε να νιώσει αμηχανία στον αέρα του ΣΚΑΙ, αφού πριν λίγες ημέρες η Χριστοπούλου πέταξε σπόντα για την προσωπική της ζωή.