Πρωινό μας: Κοκκίνησε η Φαίη - Η ατάκα της Έλενας Χριστοπούλου για την προσωπική ζωή της Σκορδά

" Δεν έχω εγώ προσωπική ζωή;"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό μας: Κοκκίνησε η Φαίη -  Η ατάκα της Έλενας Χριστοπούλου για την προσωπική ζωή της Σκορδά

Παρά τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε το πρωί της Δευτέρας 26/9 η εκπομπή Πρωινό μας, η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης 27/9 καλημέρισε τους τηλεθεατές με ένα ερωτικό τραγούδι του Θοδωρή Φέρρη και περίσσιο κέφι.

Για την ακρίβεια η παρουσιάστρια ζήτησε να δυναμώσουν λίγο τον ήχο από το τραγούδι που έπαιζε, "Τα αμαρτωλά σου μάτια" και αναφώνησε:

«Έχω ζητήσει μικρόφωνο από την παραγωγή. 30 δευτερόλεπτα μπορώ Έλενα μου να πω ένα ρεφρέν; Κάπου εγώ το αφιερώνω, τι θες; Δεν έχω εγώ προσωπική ζωή;» απευθυνόμενη στην Έλενα Χριστοπούλου με εκείνη να της απαντά άμεσα:

«Ναι έχεις, τι ώρα έχεις;» και την Φαίη Σκορδά να σχολιάζει με νόημα: «Στην έναρξη».

Σε σχέση με γνωστή & αγαπημένη ηθοποιό ο πρώην σύντροφος της Φαίης Σκορδά, Νίκος Ηλιόπουλος

Το όνομά του είχε "μπει" στην ελληνική showbiz λόγω της σχέσης του με την Φαίη Σκορδά και μετά τον χωρισμό τους (δείτε εδώ γιατί τα διέλυσαν όλα) ο Νίκος Ηλιόπουλος προσπαθεί να κρατήσει τον εαυτό του μακριά από τα φώτα και την δημοσιότητα.

Ξέρετε, όμως, πως... τα πάντα μαθεύονται σε αυτή την ζωή!

Ένα από τα πράγματα που φαίνεται να ενώνουν τον επιχειρηματία με την ηθοποιό είναι και τα ταξίδια. Πριν από αρκετό καιρό βρέθηκαν στο Λος Άντζελες και επισκέφτηκαν το στούντιο όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της σειράς «Φιλαράκια». Μάλιστα, ανέβασαν και οι δύο στα Insta Stories τους στιγμιότυπα.

Στη συνέχεια μοιράστηκαν κι άλλα στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες που κάνουν στο ταξίδι τους.

Πριν από το Λος Άντζελες είχαν βρεθεί μαζί στην Κροατία. Σε αυτό το ταξίδι μάλιστα ο Νίκος Ηλιόπουλος ανέβασε στο Instagram του και μία φωτογραφία με την Ελένη Βαΐτσου.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία βλέπουμε την ηθοποιό να φωτογραφίζει τις ομορφιές του Ντουμπρόβνικ τις οποίες μοιράστηκε στη συνέχεια στον λογαριασμό της στο Instagram.